Ako želite da nađete srodnu dušu na Fejsbuku, morate ovako da se slikate za profilnu! (VIDEO)

Put do ljubavne sreće danas često uključuje i surfovanje virtualnim servisima za spajanje usamljenih srca, ali postoji i jednostavan način a to je putem profila na društvenim mrežama

  • 0

Ljudima koji koriste društvene mreže one služe za razmenu poruka sa prijateljima, upoznavanje sa različitim ljudima, ali i pronalaženje partnera. Zbog toga je izuzetno bitno da vaša profilna slika bude primamljiva za suprotni pol.

Zato ćemo vam dati neke smernice kakvu fotografiju treba da držite na profilu kako biste imali najviše šansi da pronađete srodnu dušu.

Put do ljubavne sreće danas često uključuje i surfovanje virtualnim servisima za spajanje usamljenih srca, ali postoji i jednostavan način a to su društvene mreže.

Upravo je profilna slika ključni element koji najviše govori o osobi koja stoji "iza" profila, a matematičarka Hana Fraj je otkrila tri osnovna pravila za dobru profilnu sliku.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dakle, ona treba da bude:

1. NE PREDOBRA I BESPREKORNA

Ukoliko vam je fotografija prošla kroz različite filtere, to nije dobro iz dva razloga: prvo, odbićete potencijalne udvarače jer će oni proceniti da ste predobri za njih, drugo, stvorićete prevelika očekivanja i stvoriti razočaranje ukoliko ljudi shvate da niste kao što se prikazujete na slici.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

2. NE LOŠA

Naravno da nećete da postavite sliku gde izgledate najgore moguće, u prevodu očajno.

3. BUDITE POSEBNI

Ukoliko okačite sliku na kojoj jedrite, stavićete do znanja da vam je to hobi, ili ukoliko volite da se smejete, okačite takvu fotografiju. Tako ćete otkriti šta volite i po čemu ste posebni.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA