Sve tajne Nikole Tesle biće razotkrivene u Beogradu!

Beograd će krajem aprila biti domaćin uglednim stručnjacima i istraživačima iz nekolika zemalja, koji će svim prisutnima na kongresu "Nikola Tesla: Istorija budućnosti" objasniti šta nam je Tesla ostavio u nasleđe

  • 1

U Beogradu će se od 24. do 26. aprila održati međunarodni kongres "Nikola Tesla: Istorija budućnosti" u čast našeg najvećeg naučnika.

 

Kongres će se održati u Sava Centru i imaće naučno-obrazovni karakter i obuhvatiće oblasti koje su bile predmet interesovanja Nikole Tesle, kao što su elektrotehnika, telekomunikacije, obnovljiva energija, mediina, auto industrija, savremena nauka, tehnološka vizija i duhovnost.

 

Beograd će krajem aprila biti domaćin uglednim stručnjacima i istraživačima iz nekolika zemalja, koji će svim prisutnima na kongresu "Nikola Tesla: Istorija budućnosti" objasniti šta nam je Tesla ostavio u nasleđe, kako i zbog čega treba da nastavimo njegova istraživanja i da prihvatimo njegove ideje.

 

Kongres organizuje kompanije "NIKI" iz Beograda u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom, Fizičkim fakultetom, Visokom školom elektrotehnike i računarstva strukovnih studija kao i Elektrotehničkom školom "Nikola Tesla" iz Beograda.

 

Foto: 1or1.tumblr.com

Foto: 1or1.tumblr.com

 

Ova manifestacija dobila je podršku državnih institucija među kojima su Srpska akademija nauka i umetnosti, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredna komora Srbije...

 

Na kongresu "Nikola Tesla: Istorija budućnosti" očekuje se veliki broj učesnika, predavača, izlagača, posetilaca i gostiju.

 

Više informacija možete pogledati na zvaničnom sajtu kongresa, www.tesla2015.com.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    3. april 2015 | 16:18

    Dobro se neko setio da je taj "nepoznati" lik Nikola Tesla bio Srbin.Cudi me da ga vec nisu pokrstili i prisvojili hrvati ili crnogorci obzirim da je nama skoro pa nebitan lik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA