ZA JOŠ BOLJE FOTKE: Instagram predstavio nove opcije! (FOTO)

Nove opcije su trenutno dostupne samo Android korisnicima, a na iOS uređajima one će se pojaviti u narednim danima

  • 0

Najnoviji "update" Instagram aplikacije doneo je neke novine koje će se korisnicima popularne društvene mreže za razmenu fotografija sigurno dopasti. Naime, sada je moguće dobijati notifikacije čim neko od korisnika koje pratite objavi novi post, a tu su i nove mogućnosti za obradu fotografija.

Zahvaljujući "subscribe" opciji, svi korisnici će sada moći da od željenih prijatelje, poznatih ličnosti i ostalih profila koje prate na Instagramu dobiju notifikaciju čim oni objave neku novu fotografiju. Potrebno je samo da korisnik otvori nečiji profil, klikne na tri tačkice u gornjem desnom uglu, a zatim u novootvorenom meniju klikne na "Turn on Post Notifications".

Pored ove opcije, novi "update" doneo je i veće mogućnosti editovanja fotografija, takozvane "fade" i "color" opcije.

"Fade" posvetljuje sve boje na slici kako bi uneo malo "mirniju notu", napominju iz Instagrama. Rezultat je sličan kao i sa korišćenjem nekih drugih filtera koji već postoje u aplikaciji, s tim što "fade" primenjuje efekat na malo drugačiji način jer se fokusira na određene delove slike.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Sa druge strane, opcija "color" omogućava promenu boje senke na slici, a korisnik se može fokusirati na tamnije ili svetlije delove fotografije. Na raspolaganju su trenutno žuta, narandžasta, crvena, pink, ljubičasta, plava, cijan i zelena boja.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Za sada su nove opcije dostupne Android korisnicima, a na iOS uređajima novi "update" pojaviće se u narednim danima.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA