SAZNAJTE SVE O WORDPRESS-U: Velika konferencija 18. i 19. aprila u Comtrade-u

WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 23 odsto svih svetskih sajtova

  • 0

U prostorijama kompanije Comtrade će se 18. i 19. aprila održati prva u regionu WordPress konferencija pod nazivom "WordCamp Belgrade 2015", u organizaciji udruženja WordPress Srbija.

Ova konferencija je zvanično podržana od strane WordPress Foundation.

WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 23 odsto svih svetskih sajtova među kojima su: The New York Times, The Time, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch…

Konferencija će biti podeljena u dva dana. U subotu 18. aprila biće zvanična konferencija, dok su nedelju, 19. april, organizatori osmislili kao WordPress Open Day, gde će se organizovati besplatne obuke, predavanja i radionice.

Karte za konferenciju su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 20 dolara, putem PayPal servisa. Ukoliko niste u mogućnosti da koristite PayPal, putem mejla wordcamp@wpserbia.rs možete kontaktirati organizatore i obezbediti svoju kartu.

WordPress Srbija je na poslednjem Meetupu u martu u Domu omladine okupila oko 200 posetilaca. Više informacija o "WordCamp Belgrade 2015" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA