U Beogradu održana prva regionalna WordPress konferencija!

WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 23 odsto svih svetskih sajtova. Konferenciju "WordCamp Belgrade 2015″ organizovalo je udruženje WordPress Srbija

  • 0

Danas je u Beogradu u prostorijama kompanije Comtrade počela prva regionalna WordPress konferencija pod nazivom “WordCamp Belgrade 2015″, koja će trajati od 18. do 19. aprila. 

Ovu konferenciju organizovalo je udruženje WordPress Srbija, a "WordCamp Belgrade 2015″ podržan je i od strane WordPress fondacije.

Za sve koji nisu upoznati, WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 23 odsto svih svetskih sajtova.

Foto: Ivan Gatić Foto: Ivan Gatić

- Danas nas očekuje 10 predavanja od kojih će sedam biti na engleskom i tri na srpskom. Za konferenciju se prijavilo skoro 200 ljudi - izjavio je jedan od organizatora, Milan Ivanović.

Svi prisutni će imati prilike da slušaju predavanja Dragana Nikolića, Miloša Čolakovića, Iveline Dimove, Zorana Ugrina, Marka Uskokovića i drugih vrhunskih svetskih WordPress stručnjaka. Više o samim predavačim možete pogledati OVDE.

Foto: Ivan Gatić Foto: Ivan Gatić

Drugog dana konferencije "WordCamp Belgrade 2015" biće organizovane radionice i "contributors day" kojima mogu prisustvovati svi koji žele. Jedno od predavanja u nedelju biće i "Telegraf case study" koje će održati Miloš Marčeta, Chief Technical Officer u kompaniji Internet Group.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA