Zbog ovih 5 razloga je kupovina mobilnog u Gigatronu PRAVI IZBOR!

Raznovrsna ponuda, odlični uslovi plaćanja i brojni popusti samo su neki od razloga zbog kojih je Gigatron odličan izbor prilikom kupovine mobilnih telefona, ali i ostalih uređaja

  • 1

Gigatron je jedan od najvećih prodajnih lanaca IT uređaja i opreme u našoj zemlji. Kao takav, on svojim kupcima stalno nudi veliki asortiman proizvoda, odlične načine plaćanja i svakodnevne akcije.

Ukoliko ste u potrazi za novim mobilnim telefonom, pet razloga koji se nalaze u nastavku će vas sigurno ubediti zbog čega je Gigatron pravi izbor za kupovinu.

24 meseca garancije i ovlašćeni servis - U slučaju kvara uređaja, ovlašćeni Gigatron servis vam je uvek na raspolaganju.

Kupljeni uređaj je bez ugovorne obaveze i skrivenih troškova - Iz široke ponude mobilnih uređaja koje nudi Gigatron možete se odlučiti za bilo koji, jer nijedan od njih ne dolazi sa ugovornom obavezom niti skrivenim troškovima.

Svi telefoni su otključani odnosno SIM free - Kupovinom bilo kog telefona u Gigatronu u svakom trenutku možete biti sigurni da će on raditi i ukoliko promenite svog operatera.

Kupovina na rate - Bilo koji uređaj je moguće kupiti na 20 rata, uz 0% učešća i 0% kamate, a za podizanje kredita dovoljna vam je samo lična karta.

Gigatron bodovi - Prilikom svake kupovine u Gigatron prodavnicama i na sajtu stičete bodove. Njihovim sakupljanjem možete ostvariti dodatne popuste prilikom sledeće kupovine. Maksimalni popust koji možete ostvariti koristeći bodove je 50% od ukupne vrednosti proizvoda.

Kompletnu ponudu mobilnih telefona u Gigatronu možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA