Ovaj gedžet će se igrati sa vašim ljubimcem i kada vi niste kod kuće! (VIDEO)

iPet Companion se sastoji od kamere i uređaja spojenih na igračke, kako biste jednostavnim pritiskom dugmeta putem interneta mogli da ih kontrolišete i zabavljate kućnog ljubimca čak i kada niste fizički pored njega

  • 1

Veoma često se dešava da zbog brzog načina života ljudi koji imaju kućne ne ljubimce nemaju vremena da im se dovoljno posvete. Na svu sreću, jedan novi gedžet bi ovaj problem mogao da reši.

Naime, iPet Companion je osvanuo kao projekat na Kickstarteru, a upravo on će omogućiti igranje sa kućnim ljubimcima putem interneta.

iPet Companion se sastoji od kamere i uređaja spojenih na igračke, kako biste jednostavnim pritiskom dugmeta putem interneta mogli da ih kontrolišete i zabavljate kućnog ljubimca čak i kada niste fizički pored njega. Ovaj gedžet se može u teoriji koristiti za sve ljubimce, ali je za sada testiran na mačkama.

Ukoliko nemate vremena ni da se na ovaj način igrate sa svojim ljubimcem, iPet poseduje mogućnost da dopustite i drugim ljudima da se igraju sa njim putem interneta, a vi odlučujete koga ćete putem online videa pustiti u svoju kuću.

Printskrin: kickstarter.com Printskrin: kickstarter.com

Procenjuje se da će uređaj koštati oko 229 dolara, a prvih 50 kupaca koji doniraju po 149 dolara ili više dobiće tu donaciju i uređaj čim se on pojavi na tržištu.

Osnivači pokušavaju da na Kickstarteru prikupe 150.000 dolara kako bi projekat isfinansirali do kraja, a za samo dva dana već je sakupljeno 15.000 dolara.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sax

    5. maj 2015 | 11:45

    Jeste i onda moj papagaj počne da grize kabal i ubije ga struja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA