ČESTITAMO: Dodeljene diplome i nagrade najboljim studentima ITS-a (FOTO)

- Prema istraživanju koje smo radili prošle godine ispostavilo se da 85 odsto naših svršenih diplomaca ima posao u struci, dok 8 odsto njih nastavlja dalje studije - naveo je direktor škole dr Bojan Risić

  • 0

Na svečanom obeležavanju Dana škole za informacione tehnologije ITS  dodeljene su nagrade studentima koji su završili studije u proteklih godinu dana. Pored profesora i predstavnika medija na svečanoj dodeli bili su i predstavnici kompanija koji zapošljavaju studente.

Prisutnima se prvo obratio direktor škole dr Bojan Ristić.

OSTAO BEZ REČI: Ministar prosvete ODUŠEVLJEN savremenim obrazovanjem u ITHS-u i ITS-u! (FOTO)

- Prošlo je devet godina od nastanka Visoke strukovne škole za informacione tehnologije ITS . U ovom trenutku našu školu pohađa preko 1.000 studenata, po broju upisanih studenata naša škola spada u sam vrh privatnih škola u zemlji. Po načinu rada i opremljenosti takođe se nalazimo u samom vrhu. Prema istraživanju koje smo radili prošle godine ispostavilo se da 85 odsto naših svršenih diplomaca ima posao u struci, dok 8 odsto njih nastavlja dalje studije. Trudićemo se da u narednom periodu studenti nastavljaju master studije ovde u našoj školi - rekao je Ristić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor je svim studentima poželeo sreću i dalji napredak u karijeri.

VELIKA ROĐENDANSKA AKCIJA ITS-a: Za sve buduće brucoše ogroman popust prilikom upisa ove nedelje!

- Naš centar za razvoj karijere nastaviće da radi i pomaže studentima. Trudićemo se da budemo još bolji. Dragi diplomci,  čestitam vam na diplomama i nastavite da se i dalje usavršavate u karijeri. Potrudite se da stvarate bolji život, kako zbog vas danas, tako i zbog vaše dece sutra - dodao je Ristić.

Zatim je reči hvale i ohrabrenje za dalji rad i razvoj u karijeri studentima poželeo i Aleksis Lope-Belo, glavni i izvršni direktor Comtrade Group.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Danas želim da čestitam svim svršenim diplomcima, ali i da im poručim da slede svoje snove i vizije. Tako smo i mi počeli sa Comtrade kompanijom. U početku bio je to san dvojice dvadestdvogodišnjaka. Govorili su nam da nećemo uspeti sa IT kompanijom u tadašnjoj Jugoslaviji. Međutim, naša želja, predanost i volja bila je velika, i danas smo tu gde jesmo. Comtrade jedna je od najvećih IT kompanija u Jugoistočnoj Evropi.  Talentom postižete sve - poručio je Lope-Belo.

Posle uvodnih reči direktora škole, i glavnog i izvršnog direktora Comtrade Group počela je dodela diploma koju su diplomci s nestrpljenjem čekali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kriterijumi za dodelu nagrada bili su broj položenih ispita i prosek položenih ispita nakon januarskog ispitnog roka za redovne studente upisane u prvu, drugu i treću godinu studija.

Pomoćnik direktora za nastavu prof dr Svetlana Anđelić dodelila je nagrade najboljim studentima, a neki od njih uveliko rade u poznatim domaćim i stranim kompanijama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle svečane dodele priređen je koktel uz muziku gde su studenti jedni drugima čestitali na postignutim rezultatima i tako započeli novo poglavlje u svojoj karijeri.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA