Ovo su najbolje aplikacije za komuniciranje sa kolegama!

Ako imate firmu i potreban vam je pouzdan servis za brzu razmenu poruka, postoji više faktora koje treba uzeti u obzir

  • 1

Za operativni sistem Android ima mnogo aplikacija za dopisivanje. Od WhatsAppa do Linea, postoji ogroman broj servisa. Međutim, većina je namenjena neformalnoj komunikaciji. Ako imate firmu i potreban vam je pouzdan servis za brzu razmenu poruka, postoji više faktora koje treba uzeti u obzir.

Sledeća rešenja vam mogu pomoći da omogućite brzu komunikaciju među članovima tima bez potrebe da se ratosiljate Android platforme.

Hall for Android

Ako vaše poslovanje podrazumeva korišćenje podataka na cloud sistemima, onda je Hall dobro rešenje. Ne samo što se možete dopisivati sa vašim zaposlenima, već i sa klijentima, distributerima, prodavcima... Ono što ovu aplikaciju čini drugačijom od ostalih jeste mogućnost za integraciju sa drugim servisima, poput Dropboxa i Boxa.

Ovo u praksi znači da možete preuzimati fajlove sa vašeg naloga u Dropboxu i podeliti ih sa bilo kime.  Sem sa pomenuta dva servisa, Hall se može spojiti i sa vašim Asana, Trello, Github, Heroku, Jenkins, New Relic, Pivotal Tracker, User Voice i Zendesk profilima. To ga čini savršenim za startap poduhvate. Hall takođe radi u desktop varijanti, pa poruke možete čuvati na više kompjutera.

Foto: Flickr/JohnKarak Foto: Flickr/JohnKarak

Cotap

Još jedno dobro rešenje za poslovnu komunikaciju pomaže u rešavanju čestog problema koji se javlja pri upotrebi servisa za razmenu poruka. Radi se o „sprijateljivanju“ – procesu dodavanja prijatelja i čekanja na njihovo prihvatanje. Cotap funkcioniše jednostavnije – jednostavno otkucate ime osobe i ona je dodata, jer postoji adresar cele kompanije.

Yammer

Cilj Yammera je uvećanje produktivnosti. Aplikacija sadrži Inbox u kome se dobijaju najnovije informacije o dešavanjima u grupi kolega. Preko Yammera možete deliti fotografije, a on olakšava rad na projektima kod kojih je potrebno ulaziti u detalje. Postoje i notifikacije da osiguraju da budete u toku sa najnovijim vestima.

Hip Chat

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Hip Chat predstavlja rešenje za komunikaciju za timove, grupe i kompanije. Iako nije namenjen isključivo kompanijskoj komunikaciji, može biti veoma koristan za rad sa više timova u jednoj firmi. Hip Chat vam dozvoljava da kreirate i grupni razgovor i ćaskanje „jedan na jedan” u istom prozoru. Još jedna prednost Hip Chata jeste to što omogućava pregledanje PDF-a i fotografija u samom prozoru. Aplikacija je besplatna za neograničen broj korisnika, ali ako želite naprednije mogućnosti, poput video-poziva, budite spremni na doplatu.

Intelli IM

Ova aplikacija je jedinstveno rešenje za privatni ili poslovni život. Ona sinhronizuje sve uređaje i šalje obaveštenja o svima, tako da ste uvek svesni dešavanja, bez obzira na to koji od uređaja trenutno koristite. Intelli IM takođe omogućava da koristite G Talk i Lync bez potrebe da uključujete drugu aplikaciju. Ako tražite alat koji pruža više nego što očekujete, Intelli IM je rešenje za vas.

Život bez upotrebe mobilnih aplikacija danas je gotovo nezamisliv. Njihovo osmišljavanje i primena postali su unosan posao i šansa za kreativne ljude. Zbog povećanja potrebe za developerima, u poslednje vreme su se pojavili kvalitetni obrazovni programi iz domena popularnog Android programiranja. Možete ih pronaći ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno gledano ;)

    2. jun 2015 | 19:17

    Nikad cuo za ove aplikacije,smatram se cetuje preko WhatsApp-a,pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA