POSTANITE MILIONER IGRAJUĆI IGRICE: Evo kako to možete!

Tokom godine se u svetu održavaju četiri velika Dota 2 turnira, a ovogodišnji nagradni fond za turnir u Sijetlu iznosi 12,6 miliona dolara

  • 1

Danas igranje video igrica može biti veoma unosan biznis ukoliko tome posvetite svoj život. To pokazuje i činjenica da će pobednici Dota 2 turnira osvojiti milione dolara, jer je za ovo međunarodno takmičenje prikupljen nagradni fond u iznosu od 12,6 miliona dolara.

OSVOJITE 11 MILIONA DOLARA: Ovo je najveće takmičenje gejmera na svetu!

Prošle godine su članovi pobedničkog tima osvojili čak pet miliona dolara, što je 46 odsto od tadašnjeg ukupnog fonda.

Turnir se održava u Sijetlu od 3. do 8. avgusta, a na njemu će se takmičiti 16 ekipa.

Veliki doprinos fondu od 12,6 miliona dolara imaju sami igrači. Naime, turnir je konstruisan tako da 25 odsto od svih uplata igrača u igri ide u fond  za turnir. Igrači koji kupuju pakete u igri dobijaju posebne pogodnosti i napreduju u levelima.

Prikupljanje novca za fond još uvek traje, pa je moguće da će do početka turnira nagrada biti još veća.

Tokom godine se u svetu održavaju četiri velika Dota 2 turnira, a kruna je upravo Dota 2 International u Sijetlu. Prošle godine je dvorana od 17.000 mesta bila rasprodana, a isto se očekuje i ove.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keser

    11. jun 2015 | 16:04

    I dalje raste fond, presli su 13 000 000! Predvidjeni fond je 15 000 000, ali ako ovako nastave moguce je da ce preci i to! A pogodnosti medju igracima su samo u kozmetickim itemima, sto znaci da je i dalje potrebno dosta uvezbanosti i truda da bi bio dobar igrac! Jos uvek dota2 nije "pay to win" igra, a nadam se da nece nikad ni postati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA