ODUŠEVIĆE VAS: Ovo su sve čari budućeg Samsung Galaxy Note 5 smartfona!

Sve informacije koje kruže o Samsung Galaxy Note 5 telefonu ukazuju na smartfon iz snova

  • 20

Prve informacije koje su se pojavile  o Samsung Galaxy Note 5 pametnom telefonu ukazuju da je reč o zaista impresivnom i veoma naprednom modelu.

VRHUNSKA IDEJA: Samsung napravio patent koji Android telefon pretvara u laptop!

Naime, očekuje se da će ovaj uređaj među prvima imati USB Type-C konektor, što znači da će USB ulaz koji smo do sada koristili polako postati prošlost. Prednosti novog konektora su, između ostalih, strimovanje 4K videa i drastično brže punjenje baterije.

Pored ovoga, Note 5 će biti opremljen brzom i štedljivom UFS 2.0 memorijom koja je debitovala na Samsung Galaxy S6/S6 Edge modelima.

Očekuje se da će nova Samsungova perjanica imati Super AMOLED ekran dijagonale 5.9 inča Quad HD rezolucije. Kućište je veoma tanko sa 7.9 milimetara, a spekuliše se da će baterija biti kapaciteta od 4.100 mAh.

Sve ove informacije ukazuju na fablet iz snova, ali ćemo morati da se strpimo do septembra i IFA sajma u Berlinu, kada će Samsung najverovatnije predstaviti ovaj smartfon.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA