SVETSKA VEST: Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine!

Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om

  • 14

S ponosom objavljujemo da je kompanija Comtrade dobitnik priznanja Microsoft Partner of the Year 2015. Ovoj kompaniji je ukazana posebna čast u konkurenciji najznačajnijih globalnih Microsoft partnera, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft tehnologiji.

- Zaista smo uzbuđeni zbog ove nagrade. Počastvovani smo što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine u izuetno jakoj i veoma kompetentnoj konkurenciji. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju “mobile first, cloud first” strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na Microsoft tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu - saopšteno je iz kompanije Comtrade.

Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om.

Microsoft Partner of the Year predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine .Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

- Zadovoljstvo nam je da kompaniji Comtrade dodelimo priznanje Microsoft Partner of the Year - izjavio je Phil Sorgen, corporate vice president za Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. "Njihova posvećenost kvalitetu i stvaranju dodatne vrednosti za naše zajedničke korisnike je vrhunski primer izuzetnog rada u velikom, talentovanom okruženju Microsoft parnera."

Priznanje ‘Microsoft Partner of the Year’ dodeljuje se Microsoft-ovim partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Microsoft tehnologiji. Nagrada će biće uručena Comtrade-u 12. jula u Orlandu na Floridi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. jun 2015 | 15:45

    Hm, nema komentara na ovu izuzetnu vest? Zaista je istina da je samo losa vest, vest u Srbiji. Cestitam, stvarno neverovatno dostignuce.

  • Ivan

    18. jun 2015 | 16:51

    Jednom sam pročitao intervju sa direktorom kompanije Veselinom i nisam verovao kad sam pročitao da kompanija ima 26 sestra kompanija u svetu, neverovatno i svaka čast, svaki brend koji predstavlja Srbiju u svetu treba širiti da se čuje o nama, tako da samo tako nastavite :)

  • naki

    18. jun 2015 | 16:44

    Bravo!!!Cestitam,uvekse trudim da kupujem kod njih,jer su domaca firma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA