BLACKBERRY PRELAZI NA ANDROID? Pogledajte kako će izgledati ovaj telefon! (FOTO)

Kodno ime telefona je Venice, a fotografiju visoke rezolucije je na Twitteru objavio čuveni Evleaks koji je i do sada prvi postavljao slike novih telefona

  • 1

Već neko vreme se spekuliše da BlackBerry sprema telefon sa Android operativnim sistemom koji će imati ekran sa zaobljenim ivicama. Pored ove karakteristike, novi BlackBerry će navodno imati i fizičku tastaturu koja će se nalaziti ispod ekrana, isto kao i nekadašnji slajd telefoni.

BLACKBERRY SPREMA ANDROID TELEFON: Da li će ovaj model podići kompaniju iz pepela?

Kodno ime telefona je za sada Venice, a fotografiju visoke rezolucije je na Twitteru objavio čuveni Evleaks koji je i do sada prvi postavljao slike novih telefona.

Prema objavljenoj fotografiji, zvučnici se nalaze na dnu, a BleckBerry je rešio da ukloni poznate Send i End dugmiće. Venice će najverovatnije imati kompletan pristup svim Google-ovim servisima i neće koristiti neku modifikovanu verziju Androida.

Tačan datum pojavljivanja ovog uređaja nije poznat, a s obzirom na to da će najverovatnije imati fizičku tastaturu, BlackBerry Venice će verovatni biti veoma interesantan korisnicima kojima je dosadio ekran osetlji na dodir.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA