Facebook zabranio aplikaciju koju je koristilo nekoliko miliona ljudi!

"Who Deleted Me" aplikacija je korisnicima Android i iPhone uređaja omogućila da vide ko ih je obrisao sa liste prijatelja na Facebooku

  • 1

Aplikacija "Who Deleted Me" je omogućavala korisnicima Facebooka da vide ko ih je obrisao iz prijatelja. Mnogi ljudi su jedva čekali ovu opciju, ali je kompanija Facebook odlučila da zabrani korišćenje ove aplikacije.

Evo kako da vidite ko vas je obrisao sa Facebooka!

- Dragi korisnici, usled Facebook-ovog zahteva, aplikacija "Who Deleted Me" više nije dostupna ni  na jednoj platformi - izjavio je tvorac aplikacije, Entoni Kuske.

"Who Deleted Me" aplikacija je korisnicima Android i iPhone uređaja omogućila da vide ko ih je obrisao sa liste prijatelja na Facebooku. Takođe je bila dostupna i ekstenzija za Google Chrome internet pretraživač.

- Ukoliko ste skinuli aplikaciju, ona više nije u funkciji. Ovo je trebao biti koristan alat za poboljšanje iskustva korisnika Facebooka, ali Facebook nije bio istog mišljenja - istakao je Kuske.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    13. jul 2015 | 17:28

    Skinuo sam aplikaciju za android. Ništa nije blokirano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA