TESTIRALI SMO: Tošibin LED 3D Smart TV - gejmerska senzacija od 55 inča (FOTO)

Sa 55-inčnim ful HD 1080p displejom, koji reprodukuje savršenu trodimenzionalnu sliku, ovaj je televizor stvoren za gejmere koji žele ultimativni doživljaj

  • 0

Neverovatne performanse, to je glavno svojstvo ovog predivno dizajniranog i neverovatnog Tošibinog LED 3D Smart TV 55-inčnog 55YL863G televizora koji nam dolazi iz laboratorija Tošibe: poseduje ful HD 1080p LED displej, i što je najvažnije: reprodukuje trodimenzionalnu sliku - kao stvoren za gejmere svih uzrasta i afiniteta!

Ni na čemu se nije štedelo na ovom potpuno savremenom dizajnerskom čudu kako bi se doneo najbolji mogući spoj vrhunske tehnologije: ovo je televizor koji će vas svojim izgledom ostaviti bez daha!

LED i Ful LED pozadinsko svetlo omogućava ovom čudesnom uređaju japanskog giganta da donese nivo kontrasta koji je istorijski gledano obećavala tehnologija ravnog plazma ekrana. Time se dobija ogromna paleta boja koja je jasna interpretacija stvarnosti, i koja omogućava da Blu rej, satelitski HD kao i gejmerski doživljaj budu na svom pravom vrhuncu.

Rezolucija palete mu je 1920 x 1080, što vam garantuje da, šta god priključili na bilo koji od četiri HDMI porta, dobijate bistrinu i dubinu slike koja će vas naterati da sve svoje omiljene filmove i serije gledate ponovo - jer je doživljaj potpuno drugačiji od onoga na koji ste navikli: verujte nam!

Ipak, najveći izazov za svaki televizor ravnog ekrana jeste 3D HD, a ova Tošiba potpuno odgovara na ovaj izazov: zahvaljujući njihovoj nagrađivanoj CEVO tehnologiji, 3D ne gubi osvetljenost koja se obično povezuje sa pretvaranjem 2D u 3D sliku, a ako preferirate da sve gledate u tri dimenzije, poslužite se odličnim konvertorom.

Podrazumeva se da ovo čudo tehnike možete da povežete sa svojim računarom putem WiDi-ja i da u najboljim klipovima i fotografijama uživate na način na koji nikada do sada niste.

Šta više, ovaj televizor možete da kontrolišete putem Ajfona, dovoljno je da sa Ep Stora preuzmete "Toshiba App".

Sa Ajfonom, posvedočili smo pametnom telefonu. Sa Tošibinim 55YL863G svedočimo pametnom televizoru.

Jedina mana koju smo mogli da uočimo je činjenica da je potencijal ovog televizora u našoj zemlji moguće maksimalno iskoristiti samo sa video igricama, jer u našoj televizijskoj ponudi niko još ne prati njegov domet. Ipak, ako želite da se prebacite na digitalnu televiziju, imajte na umu da vam sa ovim televizorom nije potreban digitalni risiver - on ga već sadrži u sebi.

Specifikacije:

55 " Diagonal Screen Size (Inch)

3D TV

Full LED

450 cd/m2 Screen Brightness

7,000,000:1 Dynamic Contrast

178 Degree Viewing Angle

4 (ms) Screen Response Rate

400Hz

1920x1080 pixels

3D 24p Smooth Film

24P (Frames Per Second) Playback

Full 1080p HD

Game Mode

Intelligent Sensor

Full 3D

Game Mode

USB Music Player

USB Media Player

USB Photo Viewer

dlna

BBC iPlayer

Freeview-HD

WiFi Ready

DLNA Certified

Dolby™ Digital Plus

2 x 10 W (RMS) Output Power

4 x HDMI Connections 1.4

1 x Component Video Connection

1 x Composite Video Connection

1 x Optical Terminal Connection

2 x USB 2.0 Connections

1 x Standard Scart Connection

1 x Headphone Socket

1 x PC D-Sub Connection

184 W Power Consumption

0.2 W Standby Power Consumption

YouTube

BBC iPlayer

Facebook

Flickr

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA