ASUS predstavlja Z170 Signature seriju (FOTO)

Matične ploče opremljene poslednjim tehnologijama: 5-struka optimizacija, ASUS Pro Clock, Crystal Sound 3

  • 1

ASUS je danas najavio Z170 Signature seriju matičnih ploča za sve tipove računara, od svakodnevnog rada do zabave i gejminga.

Z170 serija je projektovana za najbolji mogući overkloking jer poseduje poseban mikroprocesor za overkloking — the TurboV Processing Unit (TPU) — kao i ASUS Pro Clock tehnologiju koja korisnicima donosi neograničen potencijal za overkloking. Tu je i ekskluzivna ASUS tehnologija 5-Way Optimization, uz pomoć koje je moguća dinamička optimizacija više sistemskih parametara odjednom a sve to uz samo jedan klik mišem; dodatno, imamo i drugu generaciju ASUS T-Topology tehnologije koja omogućava overkloking DDR4 memorije do 3733MHz. Određeni modeli matičnih ploča dolaze i sa poboljšanom podrškom za DDR3/3L što pruža dodatnu fleksibilnost pri izboru komponenti.

Foto: Promo Foto: Promo

ASUS Pro Clock tehnologija u kombinaciji sa TurboV Processing Unit pruža poboljšani i stabilniji OC baznog takta i omogućava rad procesora na 5.2GHz i višim frekvencijama

Crystal Sound 3 za bolji kvalitet zvuka; bolja mreža uz Intel Ethernet i LANGuard zaštitu, plus Turbo LAN

• Najnovije opcije za povezivanje uključujući 3x3 802.11ac Wi-Fi, USB 3.1 (Type-A i Type-C), M.2, kao i brzi U.2 interfejs sa Hyper Kit alatom

Tehnologije Crystal Sound 3, Intel® Ethernet plus LANGuard, i Turbo LAN su tu da korisnicima omoguće najbolji gejmerski doživljaj; dok Type-A i Type-C USB 3.1 portovi uz M.2 podršku pružaju brz prenos podataka. Tako, Z170-Deluxe matična ploča poseduje šest USB 3.1 portova, 3x3 802.11ac Wi-Fi, kao i Hyper M.2 x4 Mini karticu i U.2 Hyper Kit.

Izvanredne overkloking tehnologije

Foto: Promo Foto: Promo

ASUS Pro Clock tehnologija uključuje i BCLK generator dizajniran specijalno za 6. generaciju Intel® procesora za postizanje taktova do 400MHz i više. Funkcioniše u tandemu sa ASUS TurboV Processing Unit (TPU) i donosi poboljšanu kontrolu napona i overklokinga, performanse rastu i do 5.2GHz, pa i više.

Foto: Promo Foto: Promo

Još jedna ekskluzivna ASUS tehnologija je tu, tzv. 5-Way Optimization, koja pruža mogućnost optimizacije sistemskih performansi u realnom vremenu na osnovu trenutne opterećenosti i na taj način obezbeđuje maksimalne performanse procesora, svakodnevnu uštedu električne energije, stabilno digitalno napajanje, hladne i tihe ventilatore plus mrežna i audio podešavanja u skladu sa vašim potrebama, bilo da ste zainteresovani za gejming, zabavu, rad ili bilo šta drugo. U ovoj poslednjoj verziji uključena su i podešavanja vodene pumpe pa korisnici mogu da ubrzaju rad pumpe kroz UEFI ili Windows.

Druga generacija ASUS T-Topology tehnologije omogućava overkloking DDR4 memorije i do 3733MHz. Štampana ploča je dizajnirana tako da se umanje smetnje i preklapanje signala kako bi dobili pravovremeni prenos podataka.

Kristalno čist zvuk u igri plus stabilna mreža uz LANGuard zaštitu

Foto: Promo Foto: Promo

Crystal Sound 3 obezbeđuje zvučnu zaštitu od elektromagnetnih interferenci tako što su levi i desni audio kanal razdvojeni. Strujno kolo i novi pre-regulator su tako dizajnirani da umanjuju nivo strujnog zujanja dok audio pojačalo i kondenzatori japanske proizvodnje pružaju gejmerima neponovljiv zvučni doživljaj.

Intel Ethernet sa LANGuard zaštitom i Turbo LAN tehnologijom obezbeđuje stabilnu mrežu i protok. Uz to, korisnici imaju mogućnost raspoređivanja prioriteta kako bi obezbedili onlajn igranje bez kočenja.

LED osvetljenje na matičnoj ploči pruža korisnicima mogućnost da prilagode ploču svojim afinitetima, možete podesiti osvetljenje tako da ukazuje na trenutnu temperaturu procesora ili da pulsira u ritmu muzike koju slušate.

Veliki izbor opcija za povezivanje

Foto: Promo Foto: Promo

USB 3.1 Gen 2 Type-A i Type-C portovi omogućavaju veoma brz prenos podataka, i do 10Gbit/s, a tu je i ekskluzivna ASUS USB 3.1 Boost tehnologija koja će vam doneti još veću brzinu.

Podrška za M.2 x4 PCI Express 3.0 donosi brzine prenosa i do 32Gbit/s– idealno za operativni sistem ili programske drajvere. ASUS Z170 Signature podržava čak i NVMe M.2 i PCIe SSD-ove.

Z170-Deluxe poseduje super brzi 3x3 802.11ac Wi-Fi, uz Hyper Kit U.2 podršku za 2.5-inčno NVMe skladište kao i Hyper M.2 x4 Mini za dodatni M.2 interfejs. Korisnici, uz sve to, mogu iskoristiti i PCIe RAID za konstrukciju RAID 0 niza uz pomoć dva PCIe drajva za dodatnu brzinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA