GEDŽETI SU NAMEŠTAJ: Predstavljamo vam Ikea TV, televizor sa fiokama (VIDEO)

Švedski gigant ove godine izbacuje na tržište svoj sopstveni pametni televizor koji će se prodavati u gotovom komadu nameštaja u koji su smešteni svi drugi uređaji i svi kablovi!

  • 0

Švedski gigant je odlučio da se uključi u TV trku! Stiže "Uppleva", napravljena u saradnji Ikee i kineskog TLC-a koji je peti najveći proizvođač televizora na svetu: dolazi u veličinama od 24 do 46 inča, i može se pazariti u sivoj, crnoj ili plavoj boji.

Nalazi se na postolju sa fiokama u kojima su već smešteni svi drugi uređaji, sa kojima obično imamo problema kada razmišljamo gde bismo ih mogli staviti. Ikea je ostavila prostor i za druge uređaje koje možda želimo da povežemo.

Takođe, zaboravite kablove: oni su sakriveni u samoj kutiji na kojoj se nalazi televizor i nikada ih više nećete videti!

"Uppleva" će ovog leta početi da se prodaje u Švedskoj, Francuskj, Poljskoj, Nemačkoj i Italiji, dok će narednog postati dostupna u ostatku sveta i najjeftinija će koštati malo manje od hiljadu dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA