EKSKLUZIVNO: Procurele fotografije Samsung Galaksi S III!

Sajt "Gizmodo Brazil" je objavio fotografije za koje tvrdi da su prve slike nove Samsungove perjanice, treće generacije smartfona Galaksi serije. Ovaj telefon će zvanično biti predstavljen u Londonu, 3. maja

  • 1

Samsung će 3. maja u Londonu predstaviti novi Samsung Galaksi S III. Za nešto više od dve nedelje videćemo da li je uređaj koji je pred vama zaista nova perjanica korejskog giganta ili samo još jedna netačna informacija u nizu.

"Gizmodo Brazil" tvrdi da je uređaj na ove dve fotografije pred vama zbilja novi Samsungov smartfon. Ove fotografije međutim neverovatno liče na telefon koji je nosio kod "i9300", sa jednim izuzetkom: na ovim slikama se vidi "home" dugme.

Začuđujuće, ovaj telefon "Gizmodo Brazil" takođe naziva "i9300".

Prema glasinama koje se već neko vreme šire internetom, Galaksi S III će biti tanji od telefona druge generacije ove serije, ali će biti malo teži zbog impresivne 12-megapikselne kamere na zadnjoj strani, 2-megapikselne kamere na prednjoj i kvad-kor Eksinos procesora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob 032

    19. april 2012 | 13:55

    Imam s2 godinu dana, prezadivoljan sam, cekam 3 ali necu prodati s2. Iskreno se nadam da ovo nije s3!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA