STRUČNJACI IZ CELOG SVETA U ROVINJU: Ovogodišnji Weekend Media Festival biće najveći do sada

Ovogodišnji Weekend Media Festival u Rovinju održaće se od 24. do 27. septembra, a na njemu će se okupiti predstavnici brojnih svetskih kompanija, među kojima će biti i čelnici Ubera

  • 0
Foto: Facebook/WEEKEND MEDIA FESTIVAL Foto: Facebook/WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Ovogodišnji Weekend Media Festival u Rovinju održaće se od 24. do 27. septembra, a na njemu će se okupiti više od 4.000 učesnika, 150 govornika, 550 novinara... Pored toga, na ovom festivalu gostovaće čelnici kompanije Uber, govoriće se o turizmu, a specijalni gosti biće i glanovi grupe Laibach koja se nedavno vratila iz Severne Koreje.

Weekend Media Festival - jedinstvena kombinacija poslovne konferencije i opuštenog druženja!

Generalni direktor Ubera za Istočnu Europu Entoni Le Ru u Rovinju će otkriti detalje o regionalnim planovima ovog najuspešnijeg i najkontroverznijeg alternativnog prevoznika. Upravo je Uber sjajan primer kako nove tehnologije drastično menjaju tradicionalne modele poslovanja i omogućuju kreativnim i brzim kompanijama da poremete tradicionalna tržišta i u kratkom roku postanu globalni lideri. Koji su faktori uspeha, kako transformisati kompaniju da najbolje iskoristi digitalizaciju i reaguje na vreme, moći ćete da saznate na ovom panelu.

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu biće reči i o turizmu i turističkim ponudama Hrvatske, ali i celog regiona. Koji su ključni problemi u odnosu na konkurente? Da li koristimo moderne tehnologije i da li upravljamo turizmom na kreativan način? O ovim i sličnim temama raspravljaće se na panelu "Mediteran kakav (ne) bi trebao biti", powered by Horwath HTL i radionici voditelja istraživanja LJ Researcha Toma Mathara "Destination Dashboard", powered by Horwath HTL i LJ Research, dok će doktor informacionih tehnologija Elizabet Lejn Lovli pojasniti kako sve popularniji gejming može da doprinese turizmu i kako ga koristiti u reklamnoj industriji.

Foto: Promo Foto: Promo

Kraj septembra u Rovinju upriličiće i kultna slovenska grupa Laibach koja se upravo vratila s gostovanja u Severnoj Koreji i dolazi na Weekend Media Festival u sklopu BalCannesa, regionalne revije reklamnih agencija. S članovima ove kontroverzne grupe razgovaraće kreativni direktor agencije Pristop, Aljoša Bagola

Više informacija o ovogodišnjem Weekend Media Festivalu i o rezervaciji karata možete pronaći na zvaničnom sajtu 2015.weekendmediafestival.com.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA