ROBOTI ĆE POSTATI PROSTITUTKE: Da li biste vodili ljubav sa androidom?

Profesori sa Novog Zelanda veruju da će do 2050. godine ulice fenjera u svetskim metropolama biti prepune robotičkih prostitutki, čije će cene biti kontrolisane od strane gradskih veća

  • 0

Nakon što je na ovogodišnjem CES-u predstavljen prvi svetski seks-robot, osećamo da je naša dužnost da vas upozorimo na oblik zabave. koji će, očito, postojati u 2050. godini. Do tada, sve prostitutke će biti roboti, piše Kris Matiščik, poznati CNET bloger i nagrađivani kreativni direktor, koji savetuje brojne megakorporacije u vezi kreiranja sadržaja i marketinga.

Ono što već dugo priželjkuju svi seksualno isfrustrirani šteberi koji od srednje škole ne uspevaju da pronađu devojku verovatno će se u dosta bliskoj budućnosti i ostvariti, a naučnici sa Viktorijinog univerziteta na Novom Zelandu tvrde da će glavna prednost ove nove "generacije" prostitutki biti - čistoća.

Androidne dame (i verovatno, gospoda) biće napravljeni od vlakana koja su otporna na bakterije i biće "puni ljudske tečnosti". Naučnici tvrde da će ove "robostitutke" potpuno uništiti i obesmisliti trgovinu belim robljem, a da će nuditi savršenu lepotu.

Zbog toga nije čudno što isti naučnici tvrde da će muškarci razvijati emotivne veze sa ovim robostitutkama - pojedine to čudi jer ove naprave nisu ljudi, pa neće moći emotivno da reaguju, ali isti ti zaboravljaju koliko smo u stanju da se emotivno povežemo sa uređajima koji su deo naših života - postoje slučajevi "zaljubljenosti" čak i u Siri, Eplovu aplikaciju za Ajfon koja vam služi kao lični asistent.

Naučnici sa Novog Zelanda, jedan seksolog, a drugi specijalizovan za turizam, tvrde takođe da će u ovom utopijskom bordelskom scenariju, gradski oci određivati cenu usluga robostitutki. Nisu naveli da li će cena zavisiti od boje tena, kose, očiju i sličnih karakteristika.

Takođe, nameće se jedno važno pitanje: pošto će ovo biti androidi, da li to znači da će biti napravljeni sa istom veštačkom inteligencijom koju poseduju automobili koji voze sami sebe? Ako budu, da li to znači da će jako brzo neka od njih (ili neka mušterija) poželeti da zasnuje porodicu, na primer?

Odgovori se još čekaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA