NOVI TABLET, SMARTFON I PAMETNA NARUKVICA: Microsoft 6. oktobra predstavlja nove uređaje!

- Želimo što pre da iznesemo u javnost uzbudljive novosti u vezi sa uređajima koji koriste Windows 10 - izjavio je jedan od portparola američkog informatičkog giganta

  • 0

Američka kompanija Microsoft predstaviće 6. oktobra nove proizvode koji funkcionišu pod njegovim novim operativnim sistemom Windows 10.

NEMATE IZBORA: Windows 10 stiže na vaš kompjuter, čak i ako ga niste tražili!

- Želimo što pre da iznesemo u javnost uzbudljive novosti u vezi sa uređajima koji koriste Windows 10 - izjavio je jedan od portparola američkog informatičkog giganta, a prenosi Rojters.

Analitičari očekuju da tom prilikom budu predstavljeni novi tablet Surface Pro 4, pametna narukvica Microsoft Band 2 i najnoviji Lumia pametni telefoni.

Microsoft je u julu lansirao na tržište Windows 10, skoro tri godine nakon što je na tržište izbacio prethodni operativni sistem Windows 8.

Nov sistem, napravljen za funkcionisanje na računarima i mobilnim uređajima, trebalo bi da pomogne Microsoftu da sustigne kokurenciju na tržištu tableta i pametnih telefona.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA