Ove slušalice se ne stavljaju u uši, jer će muziku puštati kroz vašu LOBANJU! (FOTO) (VIDEO)

Uređaj Batband je razvila londonska startup kompanija Studio Banana Things, a još jedan od benefita njegovog korišćenja je taj što će osoba moći da čuje sve što se dešava u njenom okruženju

  • 11

Nerviranje zbog zamršenih slušalica svaki put kada želimo da ih koristimo postaće stvar prošlosti. Naime, dizajneri su kreirali uređaj Batband koji se postavi na zadnji deo glave (lobanju), koji koristeći provodljivost kostiju emituje zvuk direktno u glavu osobe koja ga nosi.

Sa ovim slušalicama čućete samo ono što ŽELITE!

Ovaj uređaj će koštati 250 dolara, a još jedan od benefita njegovog korišćenja je taj što će osoba moći da čuje sve što se dešava u njenom okruženju.

Batband je razvila londonska startup kompanija Studio Banana Things koja trenutno pokušava da prikupi sredstva na Kickstarteru kako bi projekat isfinansirala do kraja. Za sada im ide dobro, jer je 42 dana pre kraja kampanje kompanija sakupila više novca nego što je tražila.

Foto: kickstarter.com Foto: kickstarter.com

Ove slušalice funkcionišu tako što emituju zvučne talase na frekvenciji koja prodire u unutrašnjost lobanje, a zvuk ne može čuti niko osim osobe koja nosi Batband.

Dva emitera zvuka se nalaze sa strane glave blizu slepoočnice, dok je još jedan postavljen na potiljačnu kost. Batband se sa telefonom povezuje putem Bluetootha, što znači da se on može koristiti i za telefoniranje.

Foto: kickstarter.com Foto: kickstarter.com

Prilično je udoban za nošenje, a prelazak prstom po okviru uređaja promeniće pesmu, odnosno smanjiti ili pojačati zvuk.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    16. septembar 2015 | 18:43

    Em ruzno em glomazno za nosenje. Ideja i namena perfektno ali brate sto se tice estetike , frizure i uklapanja u garderobu ruzno samo tako...

  • Mad Max

    17. septembar 2015 | 14:23

    Da li ove slušalice mogu da pomognu osobe sa oštećenim sluhom? Koliko vidim na slici zvuk ne ide preko spoljašnjeg i srednjeg uveta nego direktno na unutrašnje uvo.

  • Aleks

    17. septembar 2015 | 10:34

    Vec mi je sprzio usi prljavi hevi metal, jos samo da mi sprzi i mozak !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA