TELEFON SA KAMEROM KOJA NEMA KONKURENCIJU: Lenovo VIBE Shot dostupan u SRBIJI! (FOTO)

VIBE Shot je 2 u 1 uređaj kompanije Lenovo i napravljen je tako da bude prava kombinacija kamere i pametnog telefona

  • 0

Kompanija Lenovo  danas je najavila da je Lenovo VIBE Shot telefon dostupan korisnicima u Srbiji. Ovaj telefon je kreiran kako bi korisnicima pomogao da u pokretu lakše uhvate i podele nezaboravne trenutke i poseduje jednu od najboljih kamera na tržištu.

VIBE Shot je 2 u 1 uređaj kompanije Lenovo i napravljen je tako da bude prava kombinacija kamere i pametnog telefona. Prvo, to je veoma dobra kamera koju će ljubitelji fotografije obožavati, i drugo,to je nezavisni pametni telefon sa velikim brojem vrhunskih performansi. Na ovaj način, kompanija Lenovo je želela da izađe u susret ljubiteljima fotografije koji žele da imaju uređaj koji će im predstavljati dostojnu zamenu za fotoaparat.

- Naši najnoviji pametni telefoni dokazuju neverovatnu šansu za inovaciju kako samih uređaja, tako i karakteristika koje nude funkcionalnost koja je ključna za naše korisnike. Naš VIBE Shot telefon koji je i telefon i kamera u isto vreme,  neće vam dozvoliti da propustite priliku za fotografisanjem. Ovaj uređaj predstavlja jedan od modela sa najnaprednijom kamerom na tržištu i korisnici u Srbiji će konačno imati priliku da se uvere u njegov kvalitet i superiornost - izjavio je Vladimir Ostojić menadžer odseka za pametne telefone i tablet računare Lenovo Adriatic.

Foto: Promo Foto: Promo

Za fotografe početnike, kompanija Lenovo je obezbedila VIBE Shot kameru sa praktičnim tehnologijama, počevši od zadnje kamere od 16 megapiksela sa šestodelnim modularnim sočivom. Kamera ima senzor za slabo osvetljenje širom svog 16:9 rama za fotografisanje na mračnim mestima ili noću. Zahvaljujući blicu u tri boje, svetlo fotografije se automatski prilagođava svetlosnim uslovima ambijenta, a optička stabilizacija slike smanjuje zamućenje slika i čini ih oštrim.

Foto: Promo Foto: Promo

Život ne čeka uvek da se napravi savršena fotografija, ali VIBE Shot je spreman da ga prati svojim infracrvenim fokusom koji je duplo brži nego običan autofokus i fizičkim dugmetom za slikanje, što znači da više nema mučenja sa traženjem pravog mesta na ekranu za klik. Opremljeni unapred namešenim Smart podeševanjima i naprednim Pro podešavanjima, korisnici sada mogu da koriste kameru kako žele, a da pri tom jednostavno prelaze iz jednih podešavanja u druge samo uz pritisak na prekidač.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada je vreme za razgovor ili povezivanje na Internet, VIBE Shot je spreman sa FHD displejem od 5 inča i jednako snažnim performansama. Ovaj pametni telefon radi na sistemu Android 5.1 Lollipop na Qualcomm Snapdragon procesoru, i nudi čak 32GB skladišta sa opcijom za dodavanje mikro-SD kartice sa dodatnih 128 GB muzike, filmova i slika. Postavljajte i preuzimajte podatke brzo uz LTE konekciju ili se povežite na WI-Fi, a čak možete i da rukovodite različitim planovima za podatke uz mogućnost dual-SIM kartica. VIBE Shot olakšava dolaženje do druge strane kamere sa selfi kamerom od 8 megapiksela i dodatnom opcijom za panoramski selfi. Ova funkcionalnost dolazi u elegantnom, tankom i laganom ramu od aluminijuma, dostupnom u karmincrvenoj, bisernobeloj i grafitnosivoj boji.

VIBE Shot telefon je ekskluzivno dostupan u Telenor radnjama.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA