I ROBOT JE STAO U RED ZA IPHONE: Pogledajte neverovatne fotografije fanova koji danima čekaju da ga kupe! (FOTO) (VIDEO)

Analitičari očekuju da će Apple samo za vikend uoči lansiranja prodati između 12 i 13 miliona novih iPhone-a

  • 0

Prodaja novih iPhone 6S i 6S Plus telefona zvanično je počela danas u nekim od najvećih svetskih zemalja (Australija, Velika Britanija, Amerika, Kina...). Kao i svake godine, i ovoga puta su najverniji fanovi danima čekali u redu kako bi se među prvima dokopali novog čeda kompanije Apple.

MORATE DA PROBATE: Ovaj trik otključaće svaki iPhone!

Redovi su bili ogromni, a analitičari očekuju da će Apple samo za vikend uoči lansiranja prodati između 12 i 13 miliona novih iPhone-a. Ova cifra bi srušila čak i prošlogodišnji rekord od 10 miliona, a Apple tome može da zahvali što prodaja odmah kreće i na kineskom tržištu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Sidneju je pažnju privukao robot Lucy  koji je u redu čekao umesto svoje vlasnice. Vlasnica Lusi Keli zbog posla i obaveza nije mogla da čeka, pa joj je njen šef predložio da uzme jednog od robota koji bi umesto nje stajao u redu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, Lindsej Handmer je ispred radnje u Sindeju kampovao 17 dana kako bi među prvima kupio 6S.

Međutim, nisu samo fanovi u Sidneju čekali u redu početak prodaje. Ljudi su kampovali i u Americi, ali i u azijskim zemljama. Prodaja novih iPhone-a krenula je i u Kini, a u poslednjih nekoliko nedelja pojavilo se na desetine lažnih Apple prodavnica koje će prodavati iPhone 6S.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Apple je ove godine predstavio i roze iPhone, a prodavaće se još i u "space gray" i srebrnoj boji.

Oni su BUKVALNO pokušali da PRODAJU BUBREG da bi kupili novi IPHONE!

iPhone 6S i 6S Plus dolazi u dve veličine – od 4,7 i 5,5 inča. Novi modeli napravljeni su od izdržljivijeg aluminijuma koji se koristi u svemirskoj industriji.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ono po čemu su novi modeli karakteristični jeste ekran sa 3D Touch tehnologijom. Ova tehnologija omogućiće nove načine korišćenja telefona. Naime, iPhone će po prvi put prepoznavati jačinu kojom se ekran pritiska. To će doneti pregršt novih funkcija, kao što su prečice, a funkionisaće i unutar aplikacija.

EKRAN NA TELEFONIMA VIŠE NIJE KAO PRE: Novi iPhone ima 3D ekran!

Novi iPhone dolazi i sa novim A9 čipom koji pripada trećoj generaciji 64-bitnih procesora, što će doneti drastičan skok u performansama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Još jedna od novina 6S i 6S Plus modela je nova iSight kamera od 12 Mpix, koja će doneti 15 odsto više piksela,a samim tim i više detalja na napravljenim fotografijama.

Nova iSight kamera omogućiće snimanje video-snimaka u 4K rezoluciji, što je svakako novina, jer ovu mogućnost nije imao nijedan dosadašnji iPhone.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA