• 11

LEVORUKI LJUDI BESNI NA APPLE: Diskriminisani smo zbog novog iPhone-a!

Levoruki korisnici su odmah pohrlili na Twitter gde su objavili gomilu tvitova u kojima se žale jedan specifičan problem

  • 11

Levorukim ljudima je teže da koriste neke svakodnevne predmete (makaze, sveske...), a čini se da im je sada znatno otežano i korišćenje iPhone-a. Naime, mnogi korisnici popularnog telefona se žale da novi modeli 6S i 6S Plus favorizuju desnoruke.
PUCALI IZ SNAJPERA NA NOVI IPHONE: Da li je čuveni smartfon preživeo?

"Dock", odnosno donji deo ekrana u kojem se nalaze četiri najkorišćenije aplikacije, kada se telefon koristi u "landscape" modu svaki put se pomera u desni ugao ekrana. To znači da levoruke osobe jedva da mogu da dohvate aplikacije koje su tamo smeštene.

Da li ste i vi imali nekad problema sa korišćenjem uređaja jer ste levoruki?

Glasajte

Korisnici su odmah pohrili na Twitter gde su objavili gomilu tvitova u kojima se žale na ovaj problem. Ovaj problem javlja se na svim iOS 9 uređajima.
Pogledajte neke od tvitova nezadovoljnih korisnika:


(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chris

    Izvode besne gliste. Pa kupite onda samsung mini pa cete moci sa malićem da dohvatite drugu stranu. Fantazeri ste da nema gde vise

  • Алексей Паламудов

    Od svih muka koje imaju "srećni korisnici" ovog proizvoda robovske radne snage kineske dece, to sa tim dokom je najmanja muka. Zamisli dati toliko dolara i dobiti šuplju praznu kutiju...kud ćeš veće muke

  • Lazar

    Mislim da je to slučajno tako ispalo. Apple se trudi da bude što jednostavniji pa nisu svojim telefonima omogućili mnogo opcija. Ipak slažem se oko toka za dock, da sam ja levoruk smetalo bi mi da stalno moram koristiti obe ruke da kliknem na dock. Opet ja ne koristim često telefon u landscape modu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima