LEVORUKI LJUDI BESNI NA APPLE: Diskriminisani smo zbog novog iPhone-a!

Levoruki korisnici su odmah pohrlili na Twitter gde su objavili gomilu tvitova u kojima se žale jedan specifičan problem

  • 11

Levorukim ljudima je teže da koriste neke svakodnevne predmete (makaze, sveske...), a čini se da im je sada znatno otežano i korišćenje iPhone-a. Naime, mnogi korisnici popularnog telefona se žale da novi modeli 6S i 6S Plus favorizuju desnoruke.

PUCALI IZ SNAJPERA NA NOVI IPHONE: Da li je čuveni smartfon preživeo?

"Dock", odnosno donji deo ekrana u kojem se nalaze četiri najkorišćenije aplikacije, kada se telefon koristi u "landscape" modu svaki put se pomera u desni ugao ekrana. To znači da levoruke osobe jedva da mogu da dohvate aplikacije koje su tamo smeštene.

Korisnici su odmah pohrili na Twitter gde su objavili gomilu tvitova u kojima se žale na ovaj problem. Ovaj problem javlja se na svim iOS 9 uređajima.

Pogledajte neke od tvitova nezadovoljnih korisnika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *** SEVERAC***

    30. septembar 2015 | 17:38

    Taj apple nije tel... to je djubre precenjeno

  • chris

    30. septembar 2015 | 22:56

    Izvode besne gliste. Pa kupite onda samsung mini pa cete moci sa malićem da dohvatite drugu stranu. Fantazeri ste da nema gde vise

  • Lazar

    30. septembar 2015 | 18:00

    Mislim da je to slučajno tako ispalo. Apple se trudi da bude što jednostavniji pa nisu svojim telefonima omogućili mnogo opcija. Ipak slažem se oko toka za dock, da sam ja levoruk smetalo bi mi da stalno moram koristiti obe ruke da kliknem na dock. Opet ja ne koristim često telefon u landscape modu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA