VI STE ODLUČILI: Ovaj telefon ima najbolju kameru na svetu!

Istraživanje je sproveo sajt Android Authority, a rezultati će vas sigurno iznenaditi

  • 35

Sajt "Android Authority" sproveo je anketu u kojoj su korisnici na osnovu priloženih fotografija odgovarali koja je najkvalitetnija, odnosno koji telefon ima najbolju kameru. Korisnici nisu znali koji model je zaslužan za svaku od fotografija, a apsolutni pobednik  je iPhone 6S. U anketi su učestovali još i Samsung Galaxy Note 5, LG G4 i Sony Xperia Z5.

Evo kako da vaš stari iPhone pretvorite u najnoviji!

U anketi je učestvovalo oko 8.000 ljudi, a iPhone 6S je pobedio sa 38 odsto glasova.

Iza njega se sa 33 odsto glasova našao Samsungov Galaxy Note 5, potom Sony Xperia Z5 sa 17 odsto glasova i na kraju LG G4.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: Android Authority)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    24. oktobar 2015 | 00:16

    Ko zeli da zna koji mobilni telefon ima najbolju kameru, neka se obrati ljudima koji se bave iskljucivo kamerama. Posetite sajt DXOmark, tamo vam je sve vrlo lepo objasnjeno. U realnosti, iphone 6s nije ni u prvih 5, a ovo sa masom zaludjenika nije nikako merodavan podatak. Prvi je xperia z5, drugi galaxy s6 edge plus, a treci huawei nexus 6p...

  • Filipinac

    23. oktobar 2015 | 18:24

    Ma vazi! A Sony-eva kamera se nalazi u iPhonu i vecini modela! A pri tom svoje najbolje kamere ugradjuje maravno u Sony telefone

  • milos

    26. oktobar 2015 | 00:39

    narode, od ponudjenih telefona svi koriste sonyjev senzor. najbolju kameru nocu ima samsung bez razmisljanja, ali po danu xperia z5 jer ima najkvalitetniji IMX senzor i najvise detalja hvata. Imao sam samsung, iphone,sony, sada koristim lg i nikada necu prezaliti sonyjevu kameru. mozemo da volimo ili mrzimo neku marku, ali budimo realni. na trzistu jedina kamera koja moze da parira sonyjevoj je lumijina carl zeiss.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA