ANDROID APP NEDELJE: "Nacrtajte nešto" zaludelo svet!

Mobilna igrica, u kojoj je cilj pogoditi šta se nalazi na tuđem crtežu i nacrtati nešto što bi drugi pogađali, trenutno je jedna od najpopularnijih na svetu

  • 0

"Zinga" mora da je presrećna zbog prošlomesečne kupovine "OMGPOP" za 180 miliona dolara. Pored toga što je došla u posed onlajn igrica "Checker", "Pool" i drugih, zgrabila je i "Draw Something", koja je pre nekoliko dana postala najbrže rastuća originalna mobilna igrica svih vremena, tvrdi "VentureBeat".

Ludački popularna igrica, u kojoj je cilj nacrtati što vernije zadatu temu kako bi vaš protivnik pogodio šta je na vašem crtežu, i pogoditi šta je ili ko je nacrtan na tuđem crtežu, izbačena je pre ne više od dva meseca, i u prve dve sedmice od lansiranja preuzeta je neverovatnih 10 miliona puta! Vrlo brzo nakon toga, i besplatna i plaćena verzija postale su #1 na "Eplovom" Ajtjunsu. Na Gugl pleju već ima između deset i pedeset miliona preuzimanja!

Ukupan broj preuzimanja premašio je 50 miliona, sa šest milijardi crteža koje su korisnici izbacili - to je u proseku tri hiljade po sekundi.

Dakle, nema dvojbe.

Android app nedelje: Draw Something

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA