HODAJTE I ZARADITE NOVAC: Verovali ili ne, ova aplikacija će vam baš to omogućiti (FOTO) (VIDEO)

Jedna od glavnih vodilja prilikom kreiranja Bitwalking aplikacije bila je pomoć ljudima u siromašnim zemljama koji svakog dana pešače do posla ili škole i po nekoliko kilometara u teškim uslovima

  • 0

Aplikacija Bitwalking svoje korisnike motiviše da žive zdravo na jedan veoma specifičan način. Ona će za svakih 10.000 pređenih koraka svakom korisniku donirati jedan BW dolar koji se može potrošiti u online prodavnici ili zameniti za pravi novac.

OVA VIDEO-IGRICA JE ZALUDELA SVET: Kada je instalirate, shvatićete i zbog čega!

- Verujemo da svako ima pravo na slobodu i mogućnost zarade novca. Korak za sve vredi jednako, bez obzira ko ste i gde se nalazite. Jedino je bitno koliko hodate - poručuje tvorci Bitwalkinga-a, Nisan bahar i Frenki Imbezi.

Njima je prilikom kreiranja aplikacije na prvom mestu bilo zdravlje, jer se u današnje vreme sve manje krećemo, a sve više sedimo. 

Hodanjem se istražuje okolina, pa se prilikom rekreacije može otkriti i neka nova prodavnica, usluga, restoran. Osim što se ljudi na taj način više druže i upoznaju, oni ujedno podstiču i proizvodnju i potrošnju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, jedna od glavnih vodilja prilikom kreiranja ove aplikacije bila je pomoć ljudima u siromašnim zemljama koji svakog dana pešače do posla ili škole i po nekoliko kilometara u teškim uslovima. Iz tog razloga su Malavi i Kenija među prvima uvrštene na popis zemalja u kojima će ovaj projekat biti predstavljen.

Ukoliko želite da isprobate ovu aplikaciju, sve što treba da uradite jeste da se registrujete na http://www.bitwalking.com/request-invite, a kompanija koja stoji iza nje će vas obavestiti čim ona bude spremna.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA