Ovoj ženi Zakerberg duguje MILIJARDE i svake nedelje mora da uradi nešto da je ne bi naljutio (FOTO)

Osnivač Facebooka i Prisila Čen su u vezi još od fakulteta, a upravo ona je zaslužna za mnoge Zakerbergove poslovne uspehe

  • 2

Mark Zakerberg je pre nekoliko dana dobio prvo dete sa Prisilom Čen, a naročito je aktuelna vest da će donirati 45 milijardi dolara u dobrotvorne svrhe. Vodeći se uzrečicom da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, mnogi se pitaju ko je zapravo Prisila Čen, jer da nije bilo nje, Zakerberg danas verovatno ne bi bio milijarder.

NA ŠTA SVE MOGU DA SE POTROŠE ZAKERBERGOVE PARE: Odlepićete kad vidite kako bi svet mogao da izgleda!

Naime, Yahoo je Zakerbergu za Facebook ponudio milijardu dolara 2006. godine, a da je to prihvatio, ko zna gde bi Mark danas bio.

- Imali smo jedan baš dug razgovor i odlučili da to nije dobra ideja. Znate, mi stvarno brinemo o tome kako će nam izgledati život, a njega čine jednostavne stvari - rekla je Prisila.

Osnivač Facebooka i Čenova su u vezi još od fakulteta, a upoznali su se pre 11 godina. Venčali su se pre tri godine, tačnije 19. maja 2012. godine, a to su uradili tajno jer su svi gosti mislili da dolazi na Prisilinu diplomsku zabavu.

Foto: Profimedia/Abaca Foto: Profimedia/Abaca

- On je bio jedan štreber koji je ipak izlazio. Imao je naočare sa programerskim forama. Kada smo išli na prvi sastanak rekao mi je da bi se radije video sa mnom nego učio za ispit - rekla je Čanova koja je bila jedna od prvih osoba koja se učlanila na Facebook 2004. godine.

Čenova je poznata još i kao prva dama Facebooka, a s obzirom na to da Zakerberg puno vremena provodi u kompaniji, ova Kineskinja ima stroga pravila.

Foto: Profimedia/Newscom Foto: Profimedia/Newscom

Naime, Mark mora da sa njom nasamo bude najmanje 100 minuta nedeljno i moraju da imaju barem jedan sastanak. Ovaj par takođe stalno ide u Kinu kod njenih roditelja, a Zakerberg već priča i mandarinski.

Prisila je nekada predavala deci u četvrtom i petom razredu, a sada radi kao pedijatar u San Francisku.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    5. decembar 2015 | 15:14

    Ko da mama seta sina.....Uzasan par....

  • Mile čvarak

    7. decembar 2015 | 12:38

    Jednom probas čvarci...postanes čvarak..bar je kod mene tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA