TOLIKO JE BEZBEDNA DA JE KORISTE I TERORISTI: Ova aplikacija je sigurnija od Facebooka, WhatsAppa i Google-a

Pomoću ove aplikacije slanje poruka moguće je brzo i sigurno, a pritom je jednostavna, besplatna i može da se koristi na više uređaja istovremeno

  • 0

Telegram je aplikacija za dopisivanje koja postoji već dve godine, a u poslednje vreme postala je naročito popularna zato što je sigurnija od Facebooka, Google-a i ostalih aplikacija za dopisivanje. Naime, Telegram podržava enkripciju, a omogućava i da se poruke same obrišu kada vi to želite.

Ne zatvarajte aplikacije na telefonu. To će vam POJESTI bateriju!

Pomoću ove aplikacije slanje poruka moguće je brzo i sigurno, a pritom je jednostavna, besplatna i može da se koristi na više uređaja istovremeno.

Kompanija koja stoji iza Telegrama ovu aplikaciju opisuje kao kombinaciju SMS-a i e-maila, a pored poruka mogu se slati fotografije, video-snimci, dokumenta bilo kojeg tipa, a moguće je i kreiranje grupa sa do 1.000 članova.

Telegram je nekomercijalni projekat, koji se trudi da proizvede messenger koji je u potpunosti besplatan i usmeren na zaštitu privatnosti. Na svom sajtu odgovaraju i na pitanje kako će zarađivati, ako već nemaju oglase i ne planiraju da naplaćuju aplikaciju.

Printskrin: telegram.org Printskrin: telegram.org

- Pavel Durov (mladi ruski preduzetnik i utemeljivač najveće evropske društvene mreže VKontakte), koji deli našu viziju, dao je Telegramu dovoljno velikodušnu donaciju kroz svoj fond Digital Fortress, tako da imamo sasvim dovoljno novca za sada. Ako Telegram ostane bez novca, pozvaćemo naše korisnike da doniraju ili dodati opcije koje će se naplaćivati, ali neće biti presudne za korišćenje Telegrama. Ali profit nikada neće biti naš cilj - navode iz ove kompanije.

Korisnicima je ponuđena još i opcija javnog profila putem koje drugi korisnici mogu da ih pronalaze iako nemaju njihov broj telefona.

Telegram besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: hr.n1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA