OVA APLIKACIJA JE SAMO ZA VERNIKE: Odaberite svoje grehove, a onda ćete pomoću ovih molitvi OTIĆI U RAJ

Sinner2Saint aplikacija se na internetu reklamira kao "prvi aplikacijski profesionalni trener vaše duše"

  • 4

Danas postoje aplikacije za sve i svašta, a sve veću popularnost dobijaju one koje imaju veze sa verom. Sinner2Saint je jedna od njih, a njen glavni cilj je da od onih koji je koriste napravi vernike koji će nakon smrti otići u raj.

MISTERIJA REŠENA: Ove aplikacije najviše USPORAVAJU vaš telefon!

Sinner2Saint se na internetu reklamira kao "prvi aplikacijski profesionalni trener vaše duše" koji "katoličkim grešnicima pomaže da izbegnu grehe razvijajući svoje vrline kroz mešavinu molitve, pokajanja, biblijskog čitanja, klanjanja, citata svetaca i verskih pisaca".

Aplikacija pomaže da se izbegne požuda, oholost, te vas vodi do saosećanja, opraštanja, ljubavi, milosrđa, dovodeći vas tako bliže spasenju. Sve što treba da uradite jeste da sa liste grehova odaberete one kojima ste skloni, a dalje će vas aplikacija voditi do pravih molitvi, pokajanja i razmatranja koji će vam pomoći da ih se rešite.

Vrline možete graditi kroz 100 izazova, čitajući više od 200 svetačkih citata. Aplikacija, naravno, prati kako napredujete na tom putu.

Više o ovoj aplikaciji možete saznati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA