5 GODINA ISPRED SVOG VREMENA: Da li je ovo najmoćniji smartfon na svetu? (FOTO) (VIDEO)

Smartfon Yutopia indijske kompanije YU košta 350 evra kada se poruči preko interneta, što je dva do tri puta jeftinije od poznatih smartfona sličnih specifikacija

  • 11

Kompanija YU iz Indije tvrdi da je napravila najmoćniji pametni telefon na svetu. Njihov smartfon nazvan je Yutopia, a trebalo je da bude lansiran prošlog meseca, ali se nakon par odlaganja ipak pojavio 17. decembra.

Samsung Galaxy S7 stiže u martu i koštaće 650 dolara!

Yutopia ima zadnju kameru od 21 megapiksela, bateriju od 3.000 mAh, WQHD ekran od 5,2 inča, Qualcomm Snapdragon 810 procesor, 4GB DDR4 RAM memorije i skener za otisak prstiju.

- Yutopia je revolucionarni poizvod koji je ispunjen neodoljivim "Around Yu" uslugama, zbog čega je ovaj smartfon doslovno pet godina ispred bilo kog drugog uređaja - izjavio je Raul Šarma, osnivač YU Televenturesa.

"Around YU" sastoji se od serije usluga, uključujući putovanja, hranu i zabavu, sve skupljeno u jedan prozor radi lakšeg korišćenja. Novi lični asistent "Around YU" nudi besprekorno iskustvo koje pojednostavljuje i štedi korisniku vreme i trud pri prebacivanju između brojnih specijalizovanih aplikacija, tvrde u YU Televenturesu.

Printskrin: Youtube/PhoneBunch Printskrin: Youtube/PhoneBunch

Yutopia košta 350 evra kada se poruči preko interneta, što je dva do tri puta jeftinije od poznatih smartfona sličnih specifikacija.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    29. decembar 2015 | 10:54

    Jeste mocan po specifikacijama, ali kako radi u praksi to niko ne zna. Moguce da je pun bagova i da nudi manje kvaliteta od 4 puta slabijih modela.

  • Daner

    29. decembar 2015 | 23:07

    Uvek bilo koliko para toliko muzike

  • Octopus

    29. decembar 2015 | 20:40

    Bolja nokia 930, a jeftinija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA