DUPLO JEFTINIJE: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni!

Ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2016. godini, osigurate uspeh i dočekate sledeću godinu uz posao i platu koje priželjkujete. 2016. godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka

  • 0

Jeste li razmišljali o tome da konačno promenite nešto u svom životu, na bolje? Ovo je idealno vreme da donesete odluku i obezbedite sebi srećnu i uspešnu budućnost.

ITAcademy, u sklopu novogodišnje akcije, koja traje do 2. januara, omogućava upis po najnižoj ceni u toku godine. Sada se školovanje za neko od najplaćenijih zanimanja  može obezbediti po duplo manjoj ceni, od samo 999 evra ili svega 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2016. godini, osigurate uspeh  i dočekate sledeću godinu uz posao i platu koje priželjkujete. 2016. godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

Mnogi u ovom periodu donose niz odluka o tome kako će da smršaju, počnu zdravije da se hrane i slično, koje počnu da se realizuju od nove godine, ali se često vrlo brzo i završe. Napravite konačno neki korak koji će iz korena promeniti vaš život trajno.

Foto: Promo Foto: Promo

Otvorite sebi novi svet, zakoračite sigurno u svoju srećnu i uspešnu budućnost. Opredelite se za nešto što je vredna stvar, koja će trajati i nakon što izblede sve vaše kratkotrajne novogodišnje odluke.

Početak godine je idealna prilika za nove uspehe i nove pobede, ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu energiju i preduzmete korak koji će iduću godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne.

Započnite 2016. godinu sa novom nadom i verom da su promene moguće. Sada je trenutak da napravite prvi korak ka svojoj srećnoj i uspešnoj budućnosti. Kada jednom donesete odluku, nove mogućnosti otvaraće se pred vama iz dana u dan. Upišite školovanje koje će vam promeniti život na svim poljima i omogućiti da 2017. dočekate srećniji, uspešniji i zadovoljniji.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 2. januara, a prijave su na sledećem linku.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Izaberi neki od programa na ITAcademy:

Programiranje školovanje za najtraženije i najplaćenije zanimanje programera.

Dizajn&Multimedija ovaj odsek namenjen je svima onima koji žele da svoj talenat pretvore u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju.

Administracija mreža ova znanja omogućavaju stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći izbor kompanija za zaposlenje.

IT poslovanje idealno je za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata.

CAD stiču se veštine koje služe da se projektuje, crta, dizajnira kao profesionalac.

Razvoj mobilnih aplikacija namenjeno onima koji žele da nauče da prave aplikacije za  iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme, koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA