NOVI HIT NA INSTAGRAMU: 9 fotki sa najviše lajkova u 2015. godini. Evo kako da i vi to napravite (FOTO)

Ako koristite Instagram, sigurno ste primetili da veliki broj ljudi objavljuje kolaž sastavljen od devet fotografija sa najviše lajkova u 2015. godini. U nastavku pogledajte kako da i vi to uradite

  • 0

Kraj 2015. godine na Instagramu će sigurno obeležiti trend kolaž fotografija sastavljen od devet slika koje su u prethodnoj godini sakupile najviše lajkova. Haštag #2015bestnine je za nekoliko dana postao popularan, a u nastavku vam otkrivamo kako da vrlo brzo i lako sami napravite kolaž od vaših devet fotki koje imaju najviše lajkova u prethodnoj godini.

OTKRIVAMO TAJNU INSTAGRAMA: Za ove filtere sigurno niste znali da postoje!

Sve što treba da uradite je da posetite sajt 2015bestnine.com i u naznačeno polje unešete naziv vašeg Instagram profila.

Printskrin: 2015bestnine.com Printskrin: 2015bestnine.com

Klikom na dugme "Get" ovaj sajt će automatski ispitati vaš profil u potrazi za fotografijama koje su u 2015. godini sakupile najviše lajkova.

Za to će mu biti potrebno nekoliko minuta, u zavisnosti od trenutne opterećenosti sajta, a na kraju će vam se pojaviti kolaž sastavljen od devet fotografija koji je dovoljno sačuvati na telefonu, nakon čega je spreman za objavu na Instagramu.

Sve objavljene fotografije možete pronaći na Instagramu pod haštagom #2015bestnine.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techinsider.io)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA