Evo šta se desi sa telefonom kada objavite fotku na Instagramu, a prati vas 8 miliona ljudi (VIDEO)

Ako se ovo desi čoveku kojeg prati osam miliona ljudi, ne možemo ni da zamislimo šta se dešava kada Tejlor Svift ili Kim Kardašijan, koje prati preko 50 miliona ljudi, objave fotku

  • 10

Kada vas na Instagramu prati nekoliko miliona ljudi, logično je da će objavljivanje fotografije izazvati pravu pometnju na telefonu. Demi de Zuv vodi fudbalski Instagram profil "433", a on je objavio video-snimak kojim je pokazao šta se na njegovom telefonu dešava čim objavi neku fotografiju na popularnoj društvenoj mreži.

OTKRIVAMO TAJNU INSTAGRAMA: Za ove filtere sigurno niste znali da postoje!

Demija prati osam miliona ljudi, a on je napomenuo da osobe koje vode takve profile moraju da isključuju notifikacije jer od njih ne mogu da žive.

Zabave radi, Demi je objavio video u kojem je uključio notifikacije nakon jednog posta. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku, a ne možemo ni da zamislimo šta se dešava kada Tejlor Svift ili Kim Kardašijan, koje imaju najviše pratioca, objave fotku.

Pogledajte video:

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    13. januar 2016 | 22:39

    Ovde bar lete notifikacije, da je android eksplodirao bi.

  • Aca

    12. januar 2016 | 22:35

    I to neka kopija Iphona.. Pogledajte home dugme malo bolje. Cista kopija

  • Meksikanac

    15. januar 2016 | 23:54

    i za svaki taj delic sekunde tktktkttk koji proleti neko je koristio i cak ovo moje brzo kucanje vreme ok pola minute minut i ktkttktkt krsa potrosenih minuta i delova minuta u celome svetu.....hocu da kazem kako je planeta zemlja i ceo svet toliko mocan da nije ni svestan. a za ajfon me boli briga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA