ANDROID APP NEDELJE: Gugl Kurents - vaš prozor u svet (VIDEO)

Najbolje onlajn edicije svetskih časopisa mogu se u trenu naći na vašem dlanu - upakovane u prekrasno, besplatno pakovanje

  • 0

Iz iskustva znamo da ne bi trebalo da pretpostavljamo da ste čuli za sve "poznate", a izvrsne aplikacije koje mogu da se nađu na Gugl Pleju, i zato nećemo pretpostaviti da ste čuli za aplikaciju koju ćemo vam ove nedelje predstaviti. Iako se radi o aplikaciji tvorca cele mobilne platforme - Gugla - zaprepašćuje broj uređaja na kojima ovaj prozor u svet nije instaliran.

Šta ova aplikacija donosi? Sve vaše omiljene onlajn publikacije (i one koje ni ne znate da će vam biti omiljene) spakovane u prekrasno i potpuno besplatno pakovanje i za smartfon i za tablet.

"Forbs", "Guardian", "TechCrunch", "Saveur", "Metro UK", "Mashable", "Popular Science", "Freshome", "ArchDaily", "Huffington Post", "Slate", "Independent", "The Sun", "Salon", "The Consumerist", "ABC"... Skoro šta god vam padne na pamet može se naći na vašem dlanu u jednoj jedinoj aplikaciji.

Šta više, možete da dodajete i sajtove po sopstvenom izboru, a svaka edicija je dostupna i za brzo oflajn čitanje.

OS: Android 2.2 i noviji

Broj preuzimanja: Između jednog i pet miliona

Veličina: 7.1 MB

Cena: Besplatna

Ocena: 4 (Glasalo: 9,034 ljudi)

ANDROID APP NEDELJE: Google Currents

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA