IGRICA BUDUĆNOSTI: Skeniraće nam telo kako bi naš lik preneli u virtuelni svet, a tek da vidite kako ćemo je igrati (VIDEO)

Igra je nazvana Sword Art Online: The Begining, ali je ona još uvek u ranim fazama razvoja

  • 2

Kompanija IBM trenutno radi na revolucionarnoj video-igrici pod nazivom Sword Art Online:  The Begining. Reč je o masivnoj multiplejer online igri koja će igrače odvesti u virtuelnu stvarnost.

OVO ĆE BITI SVETSKI HIT, A DOLAZI IZ BOSNE: Pogledajte kakvo remek-delo od igrice oni pripremaju!

Na Sword Art Online: The Begining radi IBM Japan koristeći čuveni računar Watson i cloud servis SoftLayer.

Ono što je još zanimljivije u vezi sa ovom video-igricom je to što će igrači u realnom svetu biti skenirani kako bi se napravio 3D model avatara koji će se koristiti u online igri. To znači da će vaš lik bukvalno biti prenet u online svet.

Još uvek nije poznato kako će tačno ova VR igra izgledati, ali se zna da će Sword Art Online:  The Begining podržavati i neki vid kontrole pokreta koji će zameniti klasične kontrolore, a to znači da će igrači moći da koriste sopstveno telo za interakciju sa virtuelnim svetom.

Igra je još uvek u ranim fazama, a IBM će u Tokiju sledećeg meseca održati vrlo ograničeno beta testiranje za svega 208 osoba.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hercegovac

    26. februar 2016 | 11:35

    Gleda sam animaciju sword war online uglavnom ko umre u virtualnom svjetu umre u pravom zivotu ko predje igricu ostane ziv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA