OVO JE "NAJOPASNIJA" APLIKACIJA NA SVETU: Isprobajte je na sopstveni rizik

Aplikacija je delo Manuela Erberta, koji sebe na Twitteru opisuje kao “bivšeg neurologa, sakupljača i organizatora podataka, dizajnera i inženjera”

  • 0

The Most Dangerous Writing App aplikaciju mnogi su nazvali sadističkim izumom, jer će se sve što ste napisali u njoj obrisati ako napravite pauzu dužu od pet sekundi.

EVO KOJA APLIKACIJA TROŠI NAJMANJE INTERNETA NA POZIVE: Viber, WhatsApp, Skype ili Facebook Messenger?

Iako možda zvuči kao da ova aplikacija nema poentu, ona je kreirana tako da korisnike podstakne da što pre završe rad.

Pre početka kucanje sami birate koliko vremena (5, 10, 20, 30, 45 ili 60 minuta) želite da imate na raspolaganju i tokom tog perioda ne možete da napravite pauzu dužu od pet sekundi, inače će sve prethodno napisano nestati. U njoj ne postoje nikakve alatke za formatiranje teksta.

Aplikacija je delo Manuela Erberta, koji sebe na Twitteru opisuje kao “bivšeg neurologa, sakupljača i organizatora podataka, dizajnera i inženjera”.

Ako žurite da napišete neki tekst ili rad predlažemo vam da isprobate ovu aplikaciju, samo pazite da se slučajno ne zaboravite i napravite pauzu jer će sve što ste napisali nestati. The Most Dangerous Writing App možete isprobati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: wired.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA