Škotska na iBej aukciji

Jedan engleski šaljivdžija se dosetio dobrog, i ako ne originalnog, načina da se našali na račun trenutnih previranja u svojoj zemlji

  • 0

Škotska se nezaustavljivo bliži referendumu o nezavisnosti koji će na jesen 2014. godine odlučiti o njenom statusu, i koji će možda stvoriti novu suverenu državu u Evropi, ali to nije sprečilo jednog engleskog šaljivdžiju da celu zemlju ponudi na aukciji na popularnom sajtu iBej.

Neko ko je po svemu sudeći meštanin Berija u Engleskoj i ko je registrovan kaoparkinpants, stavio je svog severnog suseda na desetodnevnu aukciju. Dok ovo pišemo, iBej je po svemu sudeći zemlju gajdi i kiltova skinuo sa svog sajta, ali je ponuda u jednom trenutku dostigla cifru od 150 hiljada funti. Premalo za tako lepu zemlju!

- Usled poslednjih političkih i ekonomskih dešavanja, Ujedinjeno Kraljevsto i Škotska su odlučili da se raziđu, i zato je ovo vaša šansa da zgrabite jednu potpuno novu državu – napisao je Parkinpants u objašnjenju svoje ponude.

Roba” je opisana kao “protestantska sa uniseks pravilom oblačenja”, što je podsećanje na ljubav Škota prema svojim kiltovima, a napomenuto je i da je “pretrpela neku kozmetičku šteta, ali da je generalno u odličnom stanju”.

Ovo nije prvi put da neko ponudi državu na prodaju. 2007. je neko isto pokušao sa Belgijom, kada je cena dostigla 10 miliona evra, ali je i tada iBej postupio isto kao i sada sa Škotskom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA