STIŽE SONY PLAYSTATION 4.5: Prva konzola koja će raditi u 4K REZOLUCIJI

Kako cene PS4 padaju (trenutna cena je oko 350 dolara), ova poboljšana verzija bi omogućila Sony-ju da vrati i stabilizuje cenu svoje konzole

  • 1

Prema pisanju portala "Kotaku", japanska kompanija Sony trenutno radi na razvijanju unapređene verzije PlayStation 4 konzole, koja je interno nazvana PlayStation 4.5.

Sony PlayStation naočare za virtuelnu stvarnost stižu u oktobru i biće JEFTINIJE od svih ostalih!

Sony PlayStation 4.5 bi prvenstveno trebalo da poboljša grafičke mogućnosti kako bi gejmeri mogli da uživaju u zahtevnijim video-igricama u 60 frejmova po sekundi, a ona bi pre svega mogla da bude prva konzola u istoriji koja će raditi u 4K rezoluciji.

Drugi razlog jeste priprema konzole za tehnički izuzetno zahtevne VR uređaje, pre svega Sony-jev PlayStation VR koji stiže ove jeseni.

Još uvek se ne zna kakav je plan distribucije ove nove verzije PlayStation-a, kao ni to da li će vlasnici “četvorke” moći da nadograde svoje konzole, ili će morati da kupuju potpuno nove uređaje.

Kako cene PS4 padaju (trenutna cena je oko 350 dolara), ova poboljšana verzija bi takođe omogućila Sony-ju da vrati i stabilizuje cenu svoje konzole nazad na oko 400 dolara po komadu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    23. mart 2016 | 20:38

    Ne bi bila prva konzola u 4K rezoluciji jer nVidia Shield vec neko vreme radi u 4K bez problema ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA