OVO JE NAJBOLJI TELEFON NA SVETU: Da li se slažete? (FOTO) (VIDEO)

Kao najveće prednosti ovog telefona istaknuta je kamera kojom mogu da se naprave fantastične fotografije, odlična baterija, brz procesor i ekran visoke rezolucije

  • 37

Nakon što je neprofitna organizacija "Consumer Reports" testirala najnoviji Samsungov telefon, Galaxy S7, zaključeno je da je ovaj model najbolji telefon koji je pomenuta organizacija ikada testirala.

Evo koliko košta da se napravi novi Samsungov telefon, a za koliko se on prodaje!

Consumer Reports izdaje istoimeni časopis u kojem objavljuje recenzije proizvoda i vodiče za kupovinu, sa ciljem da pomogne ljudima da kupe najbolje i najkvalitetnije proizvode.

Da bi bili potpuno nezavisni od kompanija čije proizvode testiraju, odnosno potpuno objektivni, časopis Consumer Reports ne objavljuje oglase i organizacija sama plaća sve proizvode koje testira.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nakon testiranja poslednja dva Samsung Galaxy telefona, donet je zaključak da Galaxy S7 nije samo Samsungov najbolji telefon do sada, već najbolji telefon uopšte, dok se na drugom mestu njihove liste najboljih telefona našao Galaxy S7 Edge.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao najveće prednosti istaknuta je kamera kojom mogu da se naprave fantastične fotografije, odlična baterija, brz procesor i ekran visoke rezolucije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: zimo.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA