TOLIKO JE MALI, DA ĆE VAM STATI NA DLAN: Ovo je NAJMANJI Android telefon na svetu (VIDEO)

Iako za telefon Posh Mobile Micro X S240 verovatno nikada niste čuli, ovaj uređaj je specifičan po jednoj stvari. U pitanju su njegove dimenzije zbog kojih je poneo titulu najmanjeg Android telefona na svetu

  • 0

Posh Mobile Micro X S240 je najmanji pametni telefon sa Android operativnim sistemom, a njegove dimenzije su tolike da bez problema može da vam stane na dlan.

Ova aplikacija će na vaš telefon doneti opciju koju ima SAMSUNG GALAXY S7!

U pitanju je telefon sa ekranom od tek 2,4 inča, 4 GB memorije, 512 MB RAM-a i dual-core procesorom. Tu su još i kamera od dva megapiksela, kao i starija KiKat 4.4 verzija Androida.

Naravno, s obzirom na veličinu displeja, na njega nije moguće natrpati previše aplikacija, a tu je i mala količina memorije pa je sigurno da korisnici neće baš moći da se razbacuju instaliranjem velikog broja igrica.

Specifikacije su takođe prilično zastarele, ali za sve one koji vole male telefone, Posh Mobile Micro X S240 će sigurno biti idealan.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: bgr.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA