Sa ovom tastaturom možete kucati poruke JEDNIM PRSTOM (VIDEO)

Reč je o novoj aplikaciji kompanije Microsoft pod nazivom Word Flow

  • 1

Microsoft je predstavio svoju najnoviju aplikaciju Word Flow namenjenu korisnicima iPhone-a. U pitanju je tastatura koja donosi pregršt opcija za prilagođavanje svakoj osobi ponaosob, a među glavnim prednostima je mogućnost kucanja jednim prstom.

Microsoft predstavio novu tastaturu za Android!

Trenutno je ova aplikacija dostupna samo na engleskom jeziku i u Americi, ali će se verovatno uskoro proširiti i na ostala tržišta.

Word Flow se može koristiti kao standardna QWERTY tastatura, a kucanje je moguće jednostavnim prevlačenjem prsta po ekranu, takozvanim svajpovanjem.

Međutim, opcija zbog koje se ističe Word Flow aplikacija nazvana je "arc".  U pitanju je mod za kucanje jednim prstom, jer se tastatura zakrivi i skupi u jedan ugao ekrana ( u zavisnosti da li ste levoruki ili desnoruki). Ova mogućnost je naročito korisna kod iPhone-a sa velikim ekranom.

Kao i svaka dobra tastatura za telefon, Word Flow dolazi sa algoritmom koji predviđa sledeću reč kako bi se kucanje ubrzalo. Takođe, moguće je prilagođavati i pozadinske teme tastature.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Григорий

    26. april 2016 | 19:26

    Wow...kakva inovacija! Inace to postoji još na samsung Note 3 ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA