≫ 

BESPLATAN PETOMINUTNI TEST: Otkrijte da li se u vama krije preduzetnik (FOTO)

Ako ste i sami poželeli da bacite oglase za posao i stvar uzmete u svoje ruke, ali niste sigurni da li život preduzetnika odgovara baš svim vašim očekivanjima i interesovanjima, petominutni test će vam rešiti sve nedoumice

  • 0

Koliko puta ste naleteli na tekst o novom uspešnom startapu u koji su investitori uložili brdo novca? Da li ste primetili da sve više pojedinaca počinje da se bavi preduzetništvom? Ako vas nešto u vezi s ovim fenomenom kopka, znate da biste najradije želeli da radite za sebe, ali niste sigurni da li imate mentalne i fizičke snage za to, nudimo vam rešenje dilema. Sada, za samo pet minuta, možete saznati da li ste rođeni za preduzetnika i šta vam je potrebno da biste započeli sopstveni poslovni poduhvat.

Uradite besplatan petominutni test i otkrijte da li je privatni biznis pravi izbor za vas.

Kratak test koji rešava sve dileme

Ako ste i sami poželeli da bacite oglase za posao i stvar uzmete u svoje ruke, ali niste sigurni da li život preduzetnika odgovara baš svim vašim očekivanjima i interesovanjima, petominutni test će vam rešiti sve nedoumice.

Odgovarajući na 14 pitanja u vezi s vašim trenutnim statusom, željama i ciljevima, za maksimum 24 časa saznaćete da li u sebi krijete top-menadžera, kao i koja specijalnost je vaš skriveni talenat.

Koliko je vaše poslovno znanje trenutno naplativo?

Stručna procena je potpuno besplatna, a rezultati vam mogu umnogome pomoći u vašim budućim planovima za usavršavanje i uspešno usmeravanje. Ako ste neiskusni u bilo kakvoj vrsti poslovanja, a dobijete pozitivne rezultate na ovom testu, vreme je da se posvetite savladavanju znanja za preduzetnika, finansijskog savetnika ili marketinškog menadžera. Da biste došli do uspešnog biznisa, potrebni su vam hrabrost, ali i iskustvo. Nekada je i bolje u poslovni svet ući svež, brusiti znanja radeći za druge i tek tada se osmeliti na osamostaljivanje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Ako, s druge strane, već posedujete određeno iskustvo, onda će petominutni test samo potvrditi vaš životni izbor. Koji god rezultat da vas čeka, samo pet minuta vas deli od otkrića pravog puta za vas.

Popularnost preduzetništva raste iz dana u dan

Da li ste znali da je u prošloj godini broj preduzetnika u Srbiji znatno porastao? Podaci Agencije za privredne registre (APR) pokazali su da je broj preduzetničkih radnji veći za oko 2.000, dok su u prvih 10 meseci ove godine osnovane ukupno 28.083 preduzetničke firme.

Prema podacima Registra privrednih subjekata APR-a, u novembru prošle godine u Srbiji su bila 218.003 aktivna preduzetnika, dok ih je poslednjeg dana 2014. bilo ukupno 215.367.

Brojevi jasno pokazuju rast svesti o mogućnosti da se ideja sprovede u delo. Mnogima je dozlogrdilo da šalju CV-jeve i apliciraju na unapred rasprodate konkurse. Finansijska nezavisnost je s porastom preduzetničkih inicijativa postala realnost za veliki broj donedavno nezaposlenih pojedinaca.

Preduzetnici mogu da kreiraju sopstveno radno vreme, kao i da obavljaju posao od kuće i budu podjednako uspešni kao i dok rade u kancelarijama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ukoliko biste i sami želeli da spojite rad od kuće, veliiku zaradu i brzo napredovanje, uradite ovaj petominutni test i za najviše 24 sata očekujte stručnu procenu svojih poslovnih predispozicija, potpuno besplatno.

Izaberite pravu školu i steknite praktična IT znanja

S porastom broja preduzetničkih poduhvata, raste i broj onih koji razmatraju ulazak u nezavisne poslovne vode. Stručno obrazovanje za biznismene ne mora biti samo formalno, pa tako brojne škole nude sve ono što može doneti veći priliv novca na bankovnom računu – menadžment, marketing, administraciju, onlajn poslovanje, finansije, vođenje ljudskih resursa, odnose s javnošću itd.

Ovakvim školovanjem stiču se ne samo znanja i veštine primenljivi u realnom poslovnom svetu, već i priznati sertifikati i diplome koji otvaraju vrata za brojne poslovne prilike širom sveta. Bez obzira na prethodno iskustvo, uz vrhunske stručnjake i praktičan rad svako može steći potrebna znanja iz bilo koje oblasti biznisa za manje od jedne godine. Jednom kad se osnove biznisa savladaju, više nema nedostižnih ciljeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA