TELEVIZORI ZA DOBAR DAN: Velika "Hannspree jabuka" u vašoj dnevnoj sobi (FOTO)

Dosadio vam je onaj pomalo depresivni, difolt oblik televizora u vašem dnevnom boravku, ili u kuhinji - želite da razbijete monotoniju svoje omiljene prostorije, ali ne znate kako? Pogledajte ovu fotogaleriju - mi imamo rešenje za vas

  • 1

Šta se desi kada ogromna jabuka postane realnost? Šta se desi kada taj slatki (ili kiseli, kakav vam je draži) oblik postane 28-inčni ili čak 55-inčni LCD televizor? Ili kada se zebra nađe u vašem dnevnom boravku? Ili kada fudbal na televiziji gledate kroz fudbalsku loptu?

Ako su vas ova pitanja zaintrigirala, "Hannspree" vam je spremio jedno veoma prijatno iznenađenje, u vidu ovih tematskih Full-HD LCD televizora.

Oni nisu samo lepog i iznenađujućeg izgleda, već takođe imaju i specifikacije za poštovanje: "jabuka", primera radi, pored 1080p Full HD visoke rezolucije, X-Contrasta visoke kontrastne tehnologije, X-celerate super-brzog odziva i savršeno proporcionalnog vajdskrina, ima i uklonivu bazu, a može i da se montira na zid.

Takođe, može da se konektuje na HD, kablovsku i antenu, Blurej i DVD plejere, kamere, video rekordere, igračke konzole i računare.

U Srbiji ih možete nabaviti u "ComTrade Shop-u", Gigatronu, CBT-u, "WinWin-u" i Merkatoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rooster

    25. maj 2012 | 00:33

    super stvar za klince, još ako su otporni na udarce i vodu... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA