Sada vaš iPhone među prvima može dobiti NOVE SJAJNE OPCIJE (VIDEO)

Kompanija Apple je omogućila svim korisnicima iPhone, iPad i iPod uređaja da testiraju novu verziju iOS mobilnog operativnog sistema

  • 3

Ukoliko ste nestrpljivi i ne možete da dočekate jesen kada će iPhone zvanično dobiti novu verziju iOS-a, sada isti među prvima možete isprobati jer je Apple beta test iOS 10 sistema učinio javnim.

Novi iPhone će moći da SPASI MILIONE života!

Kako biste učestvovali u beta testiranju neophodno je prijaviti se na sajt www.beta.apple.com i pratiti dalja uputstva za instaliranje novog iOS-a na iPhone, iPad ili iPod.

S obzirom na to da je u pitanju beta verzija, korisnici mogu očekivati dosta bagova i problema. Pre instalacije beta verzije iOS-a savetujemo vam da obavezno bekapujete sve podatke kako slučajno ne biste ostali bez njih.

Najstariji iPhone koji će podržavati novi operativni sistem je Petica.

Najveća promena koju će doneti iOS 10 je redizajnirani “lockscreen” sa poboljšanim prikazivanjem notifikacija i povećanom efikasnošću 3D Touch opcija. iPhone će takođe dobiti “Raise to wake” funkciju koja će omogućiti automatsko uključivanje ekrana kada se telefon uzme u ruku.

Printskrin: YouTube/Engadget Printskrin: YouTube/Engadget

Apple je developerima omogućio da iskoriste Siri za razvoj svojih aplikacija, pa će ona na iOS-u 10 imati daleko veće mogućnosti nego što je to trenutno slučaj.

S obzirom na to da je Messages aplikacija jedna od najčešće korišćenih na iOS-u, Apple je odlučio da i u nju ubaci nekoliko promena. Naime, emotikoni će biti tri puta veći, a tu su i nove “bubble” animacije, kao i integracija Apple Musica radi automatskog puštanja pesme unutar same aplikacije.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    8. jul 2016 | 11:29

    Mnogo volim ios jer su se zaista potrudili oko dizajna

  • Šmi

    8. jul 2016 | 14:09

    Ništa novo. Valjda će iOS 11 bit bolji.

  • DJ

    13. jul 2016 | 17:00

    Da li je ovo mogući nove sjajne opcije, najveća promena redizajnirani lockscern , ovo je smešno !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA