UMILJATI ŽUTI PIKAČU: Ovo je najpopularniji POKEMON za kojim luduje ceo svet

U igrici Pokemon Go je Pikaču na posebnoj ceni i jedan je od najređih, a razlog za to je prilično jasan

  • 9

Pokemoni su osvojili svet, to je činjenica, a najpopularniji među njima je definitivno mali žuti Pikaču (Pikachu). Razlog za njegovu popularnost, pored toga što izgleda kao mala plišana igračka, jeste i taj što je on glavni junak u istoimenom japanskom crtanom filmu.

SVET JE OPSEDNUT "POKEMON GO" IGROM, a niko ne sluti KOLIKO JE ZAISTA OPASNA!

Pikaču je u crtanom filmu glavni pokemon dečaka Eša koji baš i nije bio oduševljen kada je dobio ovog pokemona, kojeg niko drugi nije hteo da izabere. Međutim, on nije ni bio svestan koliko je Pikaču poseban.

Iako izgleda pitomo i umiljato, ovaj pokemon je i te kako snažan, jer svojim strujnim udarima može da pobedi mnoge druge pokemone.

Kao i u crtaću, i u igrici Pokemon Go je na posebnoj ceni i jedan je od najređih.

U cilju pronalaženja ovog pokemona može vam pomoći trik o kojem smo nedavno pisali, a o kojem više možete pročitati OVDE.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, japanski proizvođač video-igrica Nintendo je pretekao kompaniju Sony po tržišnoj kapitalizaciji, pošto je vrednost njegovih akcija više nego duplirana nakon lansiranja popularne igrice Pokemon Go.

Akcije Nintenda su danas porasle za više od 14 odsto, na 31.770 jena (300 dolara), što je za 120 odsto više u odnosu na njihovu vrednost sa zatvaranja berze 6. jula, prenosi agencija Frans pres. Time je tržišna kapitalizacija Nintenda dostigla 4.500 milijardi jena (42,5 milijardi dolara), zahvaljujući čemu je pretekao vrednost Sonija za 400 milijardi jena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilo je extra

    19. jul 2016 | 18:37

    Praznoglavci

  • Savka

    19. jul 2016 | 22:11

    ja imam 78 godina i veoma sam aktivna zena lovim poemone svaki dan i mislim da je ovaj veliki pickacu lepa stvar za mali deci idem da se seksam

  • sibin

    19. jul 2016 | 18:16

    gledam vec danima i nemogu da poverujem da ima toliko glupog sveta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA