Aplikaciju koja je ZALUDELA CEO SVET sad može besplatno da ima svako i na Androidu (VIDEO)

Google Play Store je do sada bio prepun raznih kopija aplikacije Prisma koje su pokušavale da urade istu stvar, ali su korisnici Androida konačno dobili originalnu verziju

  • 4

Popularna aplikacija Prisma koja od vaših fotografija stvara pravo malo umetničko delo, od sada je dostupna i za Android uređaje.

 

NOVI HIT NA INTERNETU: Zbog ove aplikacije instagram filteri odlaze u istoriju!

 

Prisma je postala popularna po tome što crta vašu fotografiju, kombinacijom neuronske mreže i veštačke inteligencije, a korisnicima je na raspolaganju veliki broj različitih filtera.

 

Google Play Store je do sada bio prepun raznih kopija ove aplikacije koje su pokušavale da urade istu stvar, ali su korisnici Androida konačno dobili originalnu verziju.

 

Za manje od mesec dana kroz Prismu je obrađeno više od 400 miliona fotografija, a mnoge od njih preplavile su Instagram i Facebook.

 

Na iOS uređajima je Prisma do sada instalirana više od 10,6 miliona puta. Prisma je besplatna, a za Android je možete preuzeti OVDE.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA