• 0

Sklopljeno partnerstvo Httpool-a i WeTransfer-a za Centralnu i Istočnu Evropu

Slaveći kreativnost kroz inspirativne fotografije i video forme, WeTransfer nudi oglašivačima najbolji alat za predstavljanje brendova u ekskluzivnom maniru

  • 0

Httpool i WeTransfer, najveća globalna platforma za transfer fajlova, objavili su partnertsvo na strateškom i prodajnom nivou. Oglašivači i medijske agencije će od sada biti u mogućnosti da brže pristupe svim WeTransfer servisima i proizvodima uz pomoć lokalnih Httpool timova na teritoriji Centralne i Istočne Evrope.
Slaveći kreativnost kroz inspirativne fotografije i video forme, WeTransfer nudi oglašivačima najbolji alat za predstavljanje brendova u ekskluzivnom maniru.


- Sa zadovoljstvom objavljujemo partnerstvo sa WeTransfer-om. Naše partnerstvo će ojačati portfolio Httpool grupe i omogućiti internacionalnim i lokalnim oglašivačima širom regiona da, koristeći visoko kvalitetne, premium oglašivačke WeTransfer proizvode, efikasno udahnu novu kreativnu svežinu svojim oglasnim kampanjama - istakao je Viktor Đorđević, direktor razvoja Httpool Srbija.
- U nameri da približimo naše proizvode oglašivačima u centralnoj i istočnoj Evropi i Aziji, odlučili smo se da nas zastupa Httpool kroz svoju mrežu. Dobili smo ne samo strateško prisustvo na ogromnom geografskom području, već i dugoročnog partnera koji će nam pomoći u monetizaciji u ovom regionu - Džon De Lang, direktor internacionalne prodaje Wetransfera.

(Telegraf.rs)
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima