iPhone 7 u Srbiju stiže 14. oktobra! (FOTO) (VIDEO)

Ovu informaciju je prvi potvrdio Vip operater koji će omogućiti rezervaciju novih telefona već 7. oktobra

  • 6

Novi Apple-ovi telefoni, iPhone 7 i 7 Plus, u Srbiju stižu 14. oktobra.

ZBOG OVOG SNIMKA SU MNOGI BUŠILI SVOJ NOVI IPHONE: 10 MILIONA ljudi je naselo na ovu foru!

Ovu informaciju je prvi potvrdio Vip operater koji će omogućiti rezervaciju novih telefona već 7. oktobra.

APPLE ŠOKIRAO SVET: Novi iPhone NEMA ulaz za slušalice, ali zato ima OVE stvari!

iPhone 7 i iPhone 7 Plus su uzeli najpopularniju kameru na svetu i učinili je još boljom sa potpuno novim sistemima kamera. Njihova kamera od 12 megapiksela ima optičku stabilizaciju slike i veći otvor blende (ƒ/1,8), sistem sočiva sa šest elemenata za još svetlije, detaljnije fotografije i video snimke, a sad podržavaju i široki gamut boja, što omogućava još živopisniji kolorit sa još detaljnijom reprodukcijom boja.

iPhone 7 Plus ima takođe širokougaonu kameru od 12 megapiksela kao i iPhone 7, a pored nje ima još jednu 12 megapikselsku telefoto kameru sa kojom u kombinaciji nudi 2x optički zum, odnosno 10x digitalni zum za fotografisanje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Novi, po Apple-ovim zahtevima dizajnirani, A10 Fusion procesor ima četiri jezgra, od kojih su dva visokih performansi i mogu da rade i dvostruko brže od iPhone 6 modela, a druga dva su visoke efikasnosti i mogu da rade sa jednom petinom potrošnje električne struje koju angažuju dva jezgra visokih performansi kada rade. Grafičke performanse su takođe podignute na još viši nivo, tj. i do tri puta brže nego iPhone 6 uz upola manju potrošnju struje, što omogućava novi nivo performansi, kako u igricama, tako i u profesionalnim aplikacijama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Oba modela iPhone-a 7 podržavaju do 25 LTE opsega, za najbolji mogući kvalitet rominga u industriji, i LTE Advanced režim za tri puta veće brzine prenosa podataka u odnosu na  iPhone 6, tj. i do 450 Mb/s.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ćomi

    30. septembar 2016 | 14:48

    A kada ce da se otvori ITunes store i AppStore ? Kao sve je zvanicno a registrujemo se preko Usa, Hrvatske...Vece smo trziste od Kosova, Crne Gore, Bosne ali jos nemamo svoj store...Servis ? Podrska ? Nista, samo daj pare i to je to...

  • BATA

    30. septembar 2016 | 14:16

    Ajmoooo voolooooviiiiii

  • zvezdas

    30. septembar 2016 | 11:07

    A najvaznije - CENA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA